Αυτή είναι η συνταγή της αυθεντικής ιταλικής καρμπονάρας
Υπέροχη συνταγή
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ιταλική αυθεντική καρμπονάρα.
Υλικά
500 γρ. πάστα Νο7
5 κρόκοι αβγών
170 γρ. πεκορίνο
250 γρ. γκουαντσιάλε
2 κ.σ. αλάτι
- «Όλοι ούρλιαξαν όταν το είδαν!» – Γιατί εμφανίζονται όλο και περισσότερα πέη στην τηλεόραση;
- Βομβαρδισμοί και μάχες στη Γάζα, εχθροπραξίες στα σύνορα Ισραήλ – Λιβάνου
- Διακινούσαν παράνομα τόνους υγρών καυσίμων – Τέσσερις συλλήψεις
- Ένα «ρομπότ» με ψυχή
- LIVE: ΠΑΟΚ – Χιμπέρνιαν
- Καστοριά: Συναγερμός για φωτιά στο Βιομηχανικό Πάρκο – Κάηκε ένας ορνιθώνας