Αυτή είναι η συνταγή της αυθεντικής ιταλικής καρμπονάρας
Υπέροχη συνταγή
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ιταλική αυθεντική καρμπονάρα.
Υλικά
500 γρ. πάστα Νο7
5 κρόκοι αβγών
170 γρ. πεκορίνο
250 γρ. γκουαντσιάλε
2 κ.σ. αλάτι
- Αμαλιάδα: Εμείς σώσαμε τη 17χρονη από την Ειρήνη στο ηχητικό που ακούσατε λέει μάρτυρας
- Σε υψηλό 18μήνου καλπάζουν οι τιμές τροφίμων
- Αμαλιάδα: «Με χτυπούσε και με απειλούσε…» λέει για την Ειρήνη Μουρτζούκου η μητέρα της
- Πώς οι δασμοί του Τραμπ μπορούν να επηρεάσουν τις ευρωπαϊκές IPOs
- Η Bentley βάζει στο ψυγείο το σχέδιο για ηλεκτρικά οχήματα
- Αμαλιάδα: «Τώρα το θυμήθηκε η μάνα μου; – Δεν με κοίταξε ποτέ ειδικός» λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου