Αυτή είναι η συνταγή της αυθεντικής ιταλικής καρμπονάρας
Υπέροχη συνταγή
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ιταλική αυθεντική καρμπονάρα.
Υλικά
500 γρ. πάστα Νο7
5 κρόκοι αβγών
170 γρ. πεκορίνο
250 γρ. γκουαντσιάλε
2 κ.σ. αλάτι
- «Μεταγραφή» βουλευτή για Κασσελάκη; Με το ένα πόδι εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Σαρακιώτης
- Η ιστορία του ταρώ πέρα από τα μέντιουμ και τις χαρτομαντείες
- Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπουζούκη (vids)
- Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν και Ερντογάν – Τι είπαν για τις εμπορικές σχέσεις
- Νέα κόντρα Μαξίμου – Χαριλάου Τρικούπη: «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» – «Παραπλανείται τον λαό»
- Κακοκαιρία Μπερτ: Τρομακτικές εικόνες στη Βρετανία – Πλημμύρες στην Ουαλία