Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Black Friday: Έως - 20% στην ασφάλεια αυτοκινήτου και έως - 30% στην ασφάλεια κατοικίας

Black Friday: Έως – 20% στην ασφάλεια αυτοκινήτου και έως – 30% στην ασφάλεια κατοικίας

Στο COSMOTE Insurance

Μοναδικές Black Friday προσφορές με έως – 20% στην ασφάλεια αυτοκινήτου, έως -15% στην ασφάλεια μηχανής και έως – 30% στην ασφάλεια κατοικίας θα βρουν οι καταναλωτές στο COSMOTE Insurance, την ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών της COSMOTE. Οι προσφορές ισχύουν από τις 24 έως και τις 28 Νοεμβρίου, για νέες ασφάλειες αυτοκινήτου, μηχανής ή κατοικίας.

Κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες όπως η Anytime, η Groupama και η Hellas Direct προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις για κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου και ασφάλεια μηχανής. Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στο cosmoteinsurance.gr να συνδυάσουν τις έως – 20% Black Friday προσφορές με ετήσια διάρκεια ασφάλισης και πληρωμή σε 12 άτοκες δόσεις. Σε περίπτωση που ένα ασφαλιστήριο λήγει έως και 30 ημέρες αργότερα από την 28η Νοεμβρίου, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά, αρκεί να κλείσει την ασφάλειά του μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, στο cosmoteinsurance.gr με κάθε νέα ασφάλεια σπιτιού από την Anytime οι ενδιαφερόμενοι εξοικονομούν 30% έκπτωση σε προγράμματα που σχεδιάστηκαν για να ταιριάζουν στο προφίλ του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά (ιδιοκτήτη, δανειολήπτη ή ενοικιαστή).

Το COSMOTE Insurance παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες ασφάλισης οχήματος, κατοικίας, πρωτοβάθμιας υγείας, και σκάφους από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Οι καταναλωτές, ανεξαρτήτως τηλεπικοινωνιακού παρόχου, μπορούν να βρουν το πρόγραμμα ασφάλισης που τους ταιριάζει, συγκρίνοντας και επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά ασφαλιστικά προγράμματα, με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με υποστήριξη όλο το 24ωρο από πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024