Αιμίλιος Χειλάκης – «Συνάδελφος είπε να μην με πάρουν στις Άγριες Μέλισσες»
«Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές», δηλώνει ο ηθοποιός.
Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) ο Αιμίλιος Χειλάκης.
Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.
Όπως σημείωσε, «κάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να μην τον πάρουν στη σειρά».
«Δεν πειράζει. Αφήστε το, το έχω δηλώσει. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας συνομιλούμε με συμπεριφορές σπουδαίων ανθρώπων» πρόσθεσε ο ίδιος.
Παράλληλα, όταν δέχθηκε την πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες», ο Αιμίλιος Χειλάκης πρόδωσε πως «είχε γραφτεί ο ρόλος και με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος και μου λέει, «σου έχω κάτι που αν αρνηθείς θα είναι χαζομάρα σου». Όπως μου το περιέγραψε, χωρίς να διαβάσω τίποτα, του απάντησα πως με ενδιαφέρει πάρα πολύ».
Δείτε τι είπε on air
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]
- Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις;
- Τζόλης και Καρέτσας στο «στόχαστρο» της Νάπολι
- Ολλανδία: Εκβιασμός οι απειλές Τραμπ για δασμούς σε Ευρωπαίους που αντιδρούν στα σχέδιά του για τη Γροιλανδία
- Ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – «Η κυβέρνηση να αποκτήσει βούληση να δώσει λύσεις»
- Ο Αργυρόπουλος… έπαθε Ροναλντίνιο: Νέο απίθανο γκολ χωρίς να κοιτάει (vid)



