Ένας άνδρας στη Γερμανία ανακάλυψε με τον δύσκολο τρόπο ότι είναι καλύτερο να πάρεις άδεια οδήγησης πριν οδηγήσεις στον δρόμο.
Η αστυνομία στο Μπεργκχάιμ, κοντά στην Κολωνία, δήλωσε ότι ο 37χρονος οδήγησε μόνος του στο εξεταστικό κέντρο για τις εξετάσεις οδήγησης, παρκάροντας ένα Opel Zafira έξω από το κέντρο μπροστά σε έναν έκπληκτο εξεταστή.
Πρόσθεσαν ότι, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο, αναγκάστηκε να οδηγήσει μόνο και μόνο επειδή ήθελε να φτάσει εγκαίρως στις εξετάσεις οδήγησης.
Ο άνδρας είναι αντιμέτωπος τώρα με ένταλμα έρευνας για οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Η αστυνομία έχει ανοίξει επίσης έρευνα για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.