BMW XM: Πρόβα… επιβολής
Η BMW δίνει μια νέα γεύση από το SUV που θα τεθεί επικεφαλής της γκάμας της και θα αναλάβει να γιορτάσει με εμφατικό τρόπο τον μισό αιώνα ζωής του τμήματος Μ.
Η βαυαρική φίρμα κάνει ένα βήμα προς την αποκάλυψη του Concept XM, δημοσιοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα teaser που προδίδει λίγα περισσότερα στοιχεία για την πληθωρική εμφάνιση του επιβλητικού SUV που θα φροντίσει να γιορτάσει με τον πλέον εμφατικό τρόπο τα πενηντάχρονα του τμήματος M.
View this post on Instagram
Aν και προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα επίσημα στοιχεία που αφορούν το σύνολο το οποίο θα αναλάβει να εξοπλίσει το ΧΜ Concept, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα plug-in υβριδικό σύνολο το οποίο θα συνδυάζει τον V8 των 4,4 λίτρων που εφοδιάζει την Μ5 με ηλεκτρική επικούρηση.
Σε ό,τι αφορά την ισχύ, αυτή αναμένεται να κινηθεί άνω των 625 ίππων και θα συνδυαστεί με μια εξίσου επιβλητική σχεδίαση η οποία σε αντίθεση με ό,τι είχε υποτεθεί στο παρελθόν θα υιοθετήσει μια παραδοσιακή τετραγωνισμένη SUV σχεδίαση στην οποία θα ξεχωρίζει μια μεγαλύτερη από ποτέ υλοποίηση των χαρακτηριστικών «νεφρών» και μια σειρά από αλλά υπερτονισμένα χαρακτηριστικά ελέω μεγέθους.
Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι το μοντέλο θα λανσαριστεί αποκλειστικά ως Μ έκδοση το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν και «ηπιότερες» εκδοχές του οι οποίες θα υιοθετήσουν πιθανότατα τα διακριτικά Χ8. Όπως και να έχει το βέβαιο είναι ότι εκτός από τα υπερτονισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και τις εκκωφαντικές επιδόσεις το νέο SUV της BMW θα διαθέτει και ίσες δόσεις πολυτέλειας.
Αυτό μεταφράζεται στη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πενταθέσια και τετραθέσια διάταξη στο εσωτερικό και μια σειρά από εξοπλιστικές εκκεντρικότητες που ανήκουν στην κορυφή της τετράτροχης αλυσίδας.
- Άσε τους influencers να λένε – Μύθοι και αλήθειες για το τρέξιμο
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442