Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Νιουκάστλ – Νόριτς 1-1 – Και η κατρακύλα συνεχίζεται για την Νιούκαστλ

Νιουκάστλ – Νόριτς 1-1 – Και η κατρακύλα συνεχίζεται για την Νιούκαστλ

Ούτε τώρα! Η Νιουκάστλ αν και προηγήθηκε με τον Γουίλσον, είδε τον Πούκι να της στερεί την πρώτη νίκη της στην Premier League (1-1) – Πρώτη ασίστ για τον Δημήτρη Γιαννούλη στην Premier League, ξεκίνησε βασικός για την Νόριτς ο Χρήστος Τζόλης.

Εφτά Οκτωβρίου 2021.Η εποχή Μάικ Άσλεϊ αποτελούσε οριστικά παρελθόν και ξεκινούσε εκείνη των Σαουδάραβων για την Νιουκάστλ. H εξαγορά των Καρακαξών σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, αλλά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν είναι τα αναμενόμενα.

Τότεναμ, Κρίσταλ Πάλας, Τσέλσι, Μπράιτον, Μπρέντφορντ, Αρσεναλ. Σε αυτές προστέθηκε και η Νόριτς, μετά το τελικό 1-1 με την Νόριτς, με την Νιουκάστλ να μην έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης στην Premier League (7 ισοπαλίες, 7 ήττες), με τις Καρακάξες να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ακολουθεί και πρόγραμμα-φωτιά κόντρα σε Μπέρνλι, Λέστερ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον.

Η oμάδα του Εντι Χάου, έμεινε με 10 παίκτες από πολύ νωρίς (9΄, αποβολή του Κλαρκ), προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουίλσον (61΄), παρόλο αυτά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, καθώς το γκολ του Πούκι (79΄), μετά από την ασίστ του Γιαννούλη, έσβησε το προβάδισμα των Ανθρακορύχων, για το τελικό 1-1.

Only in

Αποκάλυψη: Εγγραφο ΕΛ.ΑΣ για «εξωραϊσμό» τμημάτων εν όψει άφιξης της Επιτροπής του ΟΗΕ για βασανιστήρια

Η επίσκεψη αποσυνδέεται από τα πρόσφατα συμβάντα σε Αγιο Παντελεήμονα και Ομόνοια. Zητείται να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στους ελέγχους των εκπροσώπων του ΟΗΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024