Θεσσαλονίκη – Μωρό εννέα μηνών νοσηλεύεται με κοροναϊό στο «Παπαγεωργίου» – Ανεμβολίαστοι οι γονείς
Το κοριτσάκι εισήχθη χθες στο νοσοκομείο αφού νοσεί από κοροναϊό.
Ένα μωρό μόλις εννέα μηνών νοσηλεύεται με κοροναϊό στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικότερα, κατά τη χθεσινή εφημερία έγιναν 54 εισαγωγές ασθενών με κοροναϊό.
Ανάμεσά τους ήταν το βρέφος 9 μηνών που νοσηλεύεται σε απλή κλίνη covid. Σύμφωνα με το thestival.gr, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Επίσης, ένα 6χρονο αγόρι εισήχθη εχθές και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα θα επιστρέψει στο σπίτι του καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ανησυχεί τους γιατρούς.
Με κοροναϊό νοσεί κι ένα 14χρονο αγόρι που έκανε εχθές εισαγωγή στο «Παπαγεωργίου» και νοσηλεύεται σε απλή κλίνη covid.
Πληροφορίες που επικαλείται το ίδιο σάιτ, αναφέρουν ότι οι γονείς και των τριών παιδιών που νοσηλεύονται με κοροναϊό στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» είναι ανεμβολίαστοι και αρνητές του ιού.
Όπως είπε στο thestival.gr, ο επιμελητής Α’ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», Χρήστος Παπαστεργίου το βρέφος κόλλησε τον ιό από το οικογενειακό του περιβάλλον, είτε τους γονείς είτε τους παππούδες του.
Γεμάτες οι ΜΕΘ του νοσοκομείου
Οι ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου» είναι γεμάτες, με 25 ασθενείς διασωληνωμένους και ακόμη 15 που είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Συνολικά σε απλές κλίνες covid νοσηλεύονται 178 ασθενείς.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου, εκκρεμούν άλλοι οκτώ ασθενείς βραχείας νοσηλείας όπου αναμένεται να αποφασιστεί από τους θεράποντες ιατρούς το αν θα γίνει η εισαγωγή τους και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο ή εάν θα συνεχίσουν τη φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι τους.
- MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ: Απόψε η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis
- Δημοφιλή κινεζικά router βρέθηκαν να συμμετέχουν σε κυβερνοεπιθέσεις
- Απολαυστικά Χριστούγεννα με την καλύτερη τηλεοπτική παρέα
- Φλωρίδης για αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Ο χρόνος για τις τελεσίδικες αποφάσεις θα πάει από 1.500 μέρες στις 630
- Ατμοσφαιρική ρύπανση: Συνδέεται με εισαγωγές σε νοσοκομεία για ζητήματα ψυχικής υγείας
- Νέες ταινίες: Από το παλιό καλό λαϊκό ελληνικό σινεμά έως την οργή για τα δικαιώματα των γυναικών στο Ιράν