Σίμος Κεδίκογλου – Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του
Ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας
Ο Σίμος Κεδίκογλου και η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη υποδέχτηκαν την Δευτέρα την κορούλα τους.
Η είδηση έγινε γνωστή από τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη στα parapolitika.gr, ενώ ο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων λίγη ώρα μετά τη γέννηση της κόρη του είχε δηλώσει: «Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Η μικρούλα μας έρχεται να συμπληρώσει την οικογένειά μας και να είναι υπέροχο ντουέτο με τον Βασίλη μας».
Η Ελισάβετ Κατσαμάκη το απόγευμα της Πέμπτης έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την γέννα, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της, Σίμο Κεδίκογλου και την κόρη τους.
«Η δεύτερη πιο σημαντική ημέρα της ζωής μου, η ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη μου. 29 Νοεμβρίου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελισάβετ Κατσαμάκη.
Δείτε την συγκινητική φωτογραφία
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elizabeth katsamaki (@ekatsamaki)
- Ακίνητα: Τα «κλειδιά» που «ξεκλειδώνουν» το «Σπίτι μου 2» και το «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»
- Μεσσηνία: Συνελήφθη 50χρονος για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του και ενός ακόμα κοριτσιού
- Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Πατσούκα για την κορυφή του κόσμου
- Ο πραγματικός Νονός εναντίον του κινηματογραφικού «Νονού»
- Βανουάτου: Δεκατέσσερις νεκροί ο έως τώρα θλιβερός απολογισμός – Πολλοί εγκλωβισμένοι κάτω από κτίρια
- Στόχος είναι η ψυχαγωγία κι όχι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων – Η Disney αποσύρει επεισόδιο με τρανς χαρακτήρα ξανά