Χρήστος Βέργαδος – Αποκαλύπτει τα μυστικά για πετυχημένα μελομακάρονα
Τα φετινά σας μελομακάρονα θα είναι τέλεια
Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και ετοίμασε μελομακάρονα, μία κλασική και παραδοσιακή συνταγή των Χριστουγέννων.
Υλικά:
200 ml ελαιόλαδο
60 γρ. ζάχαρη
50 ml χλιαρό νερό
100 ml χυμό πορτοκάλι
50 ml κονιάκ
Ξύσμα από δύο πορτοκάλια
1 κ.γ. αμμωνία
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
1/2 κ.γ. γαρύφαλο σκόνη
500 γρ. αλεύρι
Για το σιρόπι:
1 κιλό ζάχαρη
600 ml νερό
200 γρ. μέλι
- Καραγκούνης: «Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία, η Ελλάδα έχει περισσότερο ανάγκη τη νίκη»
- Πρώτη νίκη στους ομίλους του Euro Cup για την Βουλιαγμένη (11-6)
- Η νεκρή αδερφή της Ειρήνης και τα λάθη της ιατροδικαστικής έκθεσης – Οι ομοιότητες με τον θάνατο του Παναγιωτάκη
- Reuters: Συζητήσεις για αντιπυραυλικό θόλο τύπου Iron Dome στην Ελλάδα made in Israel
- ΣΥΡΙΖΑ: Στις 20 Νοεμβρίου το debate των υποψηφίων – Πάνω από μισή ώρα άμεσος διάλογος των τεσσάρων
- Ανθή Φακιδάρη: «Ρόκαρε» στην πασαρέλα υπό τους ήχους του «Let’s Get Loud» της Τζένιφερ Λόπεζ