Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League απέναντι στη Μίλαν (7/12) στο Σαν Σίρο.
Στην αποστολή των Reds βρίσκεται φυσικά και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος προορίζεται για βασικός στο ματς με τους «ροσονέρι».
Ο Έλληνας διεθνης αμυντικός έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην πτήση της Λίβερπουλ για το Μιλάνο.
«Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου εδώ. Με βοήθησε από την αρχή. Είναι ένας τεράστιος άνθρωπος, φανταστικός. Ένας από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», ανέφερε ο Τσιμίκας για τον Αιγύπτιο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μίλαν.
Και λίγη ώρα αργότερα ήρθε η… έμπρακτη απάντηση, με τον Σαλάχ να ποστάρει μια σέλφι με τον Κώστα στα social media.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.