Θανατηφόρο χιούμορ, έχει η σημερινή καλημέρα του Αρκά, στην οποία πρωταγωνιστούν, ο Ναπολέων και η Ασημίνα, το ζευγάρι ηλικιωμένων, που συνεχίζουν να ανταλλάσσουν κυνικές κουβέντες, χαρίζοντάς μας απολαυστικές στιγμές.
Το ζευγάρι βρίσκεται στο κρεβάτι, με τον Ναπολέοντα να ρωτάει την Ασημίνα τι διαβάζει.
«Ένα βιβλίο για το πως μπορεί μία γυναίκα να βρει την ευτυχία στον γάμο», απαντά εκείνη.
Πώς ακριβώς το εννοεί αυτό η Ασημίνα, φαίνεται από τον τίτλο του βιβλίου, που είναι… «Η συζυγοκτόνος».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.