Ρέντη – Εκτροχιασμός συρμού του Προαστιακού με 75 επιβάτες
Λόγω του περιστατικού, αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια από και προς Πειραιά. Θα καθυστερήσει, επίσης, η αναχώρηση της αμαξοστοιχίας 58 προς Θεσσαλονίκη
Εκτροχιασμός συρμού του Προαστιακού της Αθήνας σημειώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, στο σταθμό Α.Ι. Ρέντη, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πρόκειται για την αμαξοστοιχία 1323 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κιάτο προς Πειραιά.
Η αμαξοστοιχία βγήκε εκτός τροχιάς στην αλλαγή κλειδιών του σταθμού κατά πάσα πιθανότητα, ενώ κινούταν με χαμηλή ταχύτητα.
75 επιβάτες
Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 75 επιβάτες οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, σύμφωνα με πληροφορίες.
Λόγω του περιστατικού, αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια από και προς Πειραιά. Θα καθυστερήσει, επίσης, η αναχώρηση της αμαξοστοιχίας 58 προς Θεσσαλονίκη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.