Στα «Νέα Σαββατοκύριακο» – Μια συλλεκτική έκδοση από την Βέφα Αλεξιάδου με 150 συνταγές
Η πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα, σας προτείνει περισσότερες από 150 πεντανόστιμες συνταγές και μοιράζεται μαζί σας όλα τα μυστικά της επιτυχίας της!
- Ο αντίπαλος της Starlink του Έλον Μάσκ έχει ευρωπαϊκή σφραγίδα
- Με τι δεν είναι ικανοποιημένοι οι εργαζόμενοι - Και δεν είναι ο μισθός η μεγαλύτερη ανησυχία τους
- Το ύστατο μήνυμα του Κώστα Χαρδαβέλλα στους θεατές του: Μέσα μας υπάρχει μία βόμβα χιλίων μεγατόνων, η ψυχή
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα νέα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου και οι χρεώσεις στην Πολιτική Γραμματεία
Το Σάββατο με «ΤΑ ΝΕΑ»: Βέφα Αλεξιάδου: «Πρόσκληση σε παιδικό πάρτυ»
Πρόσκληση σε παιδικό πάρτυ
Μία συλλεκτική έκδοση 160 σελίδων που θα βρείτε μόνο στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο»!
Η πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα, σας προτείνει περισσότερες από 150 πεντανόστιμες συνταγές και μοιράζεται μαζί σας όλα τα μυστικά της επιτυχίας της!
Από σάντουιτς, σφολιάτες, καναπeδάκια, burgers, hot dog, κουλουράκια, κέικ, τσουρεκάκια, παγωτά, ντόνατς μέχρι γρανίτες και μιλκσέικ. Αλλά και τούρτες σε υπέροχα σχέδια ζωάκια, βιβλίο, λούνα παρκ
Υπέροχες δημιουργίες, από τη Βέφα, που θα λατρέψετε!
Ακόμη, πολύτιμες συμβουλές και ιδέες για πρωτότυπες προσκλήσεις, το θέμα του πάρτυ, την οργάνωση, τη διακόσμηση, τη διασκέδαση των παιδιών!
Ενα από τα πιο αγαπημένα βιβλία, από τη Βέφα Αλεξιάδου, την Πρώτη Κυρία της Ελληνικής Μαγειρικής. Σ’ αυτό το βιβλίο η συγγραφέας μεταμορφώνει πιο απλά υλικά σε υπέροχες γευστικές δημιουργίες.
Η Βέφα Αλεξιάδου γεννήθηκε στον Βόλο και από χρόνια κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι χημικός-διαιτολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερες σπουδές στην Αμερική επάνω στην υγιεινή των τροφών, τη διακόσμηση του τραπεζιού και τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη, εκσυγχρόνισε την ελληνική κουζίνα χρησιμοποιώντας μοντέρνες μεθόδους και συσκευές, διατηρώντας παράλληλα την παραδοσιακή γεύση. Συνεργάζεται με πολλά ελληνικά και ξένα περιοδικά.
Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εκδοτών και Βιβλιοπωλών. Τα βιβλία της «Ελληνική Μαγειρική», «Ελληνική Ζαχαροπλαστική» και «Γιορτινό τραπέζι» έχουν μεταφραστεί στην αγγλική και κυκλοφορούν με επιτυχία στην Αγγλία, Ν. Αφρική, Αυστραλία, Καναδά και Αμερική. Είναι μέλος του I.A.C.P. (International Association of Culinary Professionals) και συμμετέχει σε διάφορα γαστρονομικά συμπόσια και σεμινάρια που οργανώνονται διεθνώς. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Αρχέστρατου» (Κέντρο για τη διάσωση και διάδοση των ελληνικών γαστρονομικών παραδόσεων).
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις