H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα παιχνίδι χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον έμεινε στο 1-1 στο Όλντ Τραφορντ με την Γιούνγκ Μπόις για την 6η αγωνιστική και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ Ραλφ Ράνγκνικ παρέταξε την ομάδα του με 11 αλλαγές σε σχέση με την περασμένη αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας, καθώς να ξεκουράσει τους  Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπρούνο Φερνάντες και τους υπόλοιπους βασικούς παίκτες εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Γκρίνγουντ άνοιξε το σκορ για την αγγλική ομάδα στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης ενώ ο Ρίντερ ισοφάρισε για τους Ελβετούς στο 42′.

Ήταν το μοναδικό ματς του ομίλου που έγινε, αφού το χιόνι στο Μπέργκαμο δεν επέτρεψε σε Αταλάντα και Βιγιαρεάλ να παίξουν το ματς που θα κρίνει τη 2η θέση του ομίλου και θα γίνει την Πέμπτη (09/12).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράνγκνικ): Χέντερσον (68’ Χίτον), Γουάν-Μπισάκα, Μάτιτς, Μπαϊγί, Σο (61’ Μενγκί), Φαν Ντε Μπέεκ, Μάτα (89′ Σάβατζ), Λίνγκαρντ (89′ Ικμπάλ), Ντιαλό (68’ Σόρταϊρ), Γκρίνγουντ, Ελάνγκα.

Γιουνγκ Μπόις (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Φεβρ, Μασέιρας, Καμαρά (77’ Λόπερ), Λούστενμπεργκερ, Λεφόρ, Μαρτίνς Περέιρα, Έμπισερ (62’ Έμπισερ), Ελία (87′ Μάιερ), Ρίντερ (62’ Χέφτι), Ενγκαμαλό, Σιμπατσού (62’ Κανγκά).