Την κατευθείαν πρόκριση στους «16» του Conference League πήρε η Βασιλεία. Οι Ελβετοί δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, επικράτησαν με 3-0 της Καραμπάγκ και περάσαν πανηγυρικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σκόραρε ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, ο Αρθούρ τα άλλα δυο γκολ των Bebbi.

Μόλις στο πρώτο λεπτό οι Ελβετοί σκόραραν, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ. Ο Ζουμπίρ από κοντά πλάσαρε, η μπάλα πέρασε τουλάχιστον ένα μέτρο, αλλά διαιτητής και επόπτης δεν το καταλόγισαν. Παρόλο αυτά, η Βασιλεία συνέχισε να πιέζει και στο 33΄ ο Αρθούρ έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι σημείωσαν άλλα δυο γκολ και έφτασαν με σχετική ευκολία στην νίκη πρόκριση.

Παράλληλα, η αγωνία στον όμιλο της Τότεναμ παρέμεινε αμείωτη. Η Φίτεσε επικράτησε με 3-0 της ουραγού Μούρα και έφτασε τους 10 βαθμούς, αφήνοντας στο -3 τα Σπιρούνια, τα οποία έχουν ένα ματς λιγότερο, καθώς το παιχνίδι με την Ρεν αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η γαλλική ομάδα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, βρισκόμενη στην κορυφή του ομίλου με 11 βαθμούς, με την Τότεναμ να χρειάζεται μόνο νίκη με τουλάχιστον με ένα γκολ διαφορά, έτσι ώστε να προσπεράσει τους Ολλανδούς και να συμμετάσχει στον έξτρα γύρο του Conference League.

Λίντσερ Γάνδη Ρόμα Άλκμααρ Φέγενορντ Κοπεγχάγη Ρεν Βασιλεία πήραν κατευθείαν την πρόκριση στους «16» του Conference League.

Μακάμπι Τελ Αβίβ Παρτιζάν Ράντερς Μπόντο Γκλιμ Σλάβια Πράγας ΠΑΟΚ Φίτεσε/Τότεναμ Καραμπάγκ που προκρίθηκαν στα playoffs.