Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 4.761 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία
Μειωμένα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες είναι και σήμερα, Σάββατο, τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, με τις μολύνσεις στη χώρα μας να βρίσκονται κάτω από τις 5.000.
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί… από κοντά, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.
Για πολλοστή φορά η Αττική καταγράφει τετραψήφιους αριθμούς μολύνσεων, ενώ η Θεσσαλονίκη επιστρέφει σε τριψήφια. Συγκεκριμένα, το λεκανοπέδιο «δίνει» 1.521 μολύνσεις, ενώ η συμπρωτεύουσα 777.
Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική, από τα 1.521 κρούσματα του Λεκανοπεδίου, τα 450 καταγράφονται στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.
Την ίδια στιγμή, εκτός της Θεσσαλονίκης, ακόμα τέσσερις ακόμα περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας