Ο Κέντρικ Πέρι ύστερα από 14 αγωνιστικές στην EuroLeague δείχνει ότι δεν έχει δέσει με την ομάδα και δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Παναθηναϊκού.

Αυτό φαίνεται εξάλλου και από τα στατιστικά του, τα οποία δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά, καθώς ο αμερικανός πλέι μέικερ έχει φέτος κατά μέσον όρο 4,4 πόντους ανά παιχνίδι με 30% στο δίποντο και 25% στο τρίποντο, καθώς και 1,9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,1 λάθη σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Μετά τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ επί της Άλμπα Βερολίνου με 82-67 ο Κέντρικ Πέρι έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε πως αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τον κόσμο, αλλά δεν έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του, καθώς γνωρίζει τι παίκτης είναι.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πέρι: 

«Ξέρω ότι πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού ασκούν κριτική για τις εμφανίσεις μου μέχρι τώρα. Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για εμένα είναι πως πάντα δουλεύω και κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα! Ξέρω τι παίκτης είμαι και έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου. Πήραμε μια σπουδαία νίκη, ας χτίσουμε πάνω σε αυτήν για το επόμενο παιχνίδι».