Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός – Γιατί δεν ξεκινάει το ματς

Χαμός στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός – Γιατί δεν ξεκινάει το ματς

Κόντρα στο πρωτόκολλο η ΑΕΚ δεν ξεκινάει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 13η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών, που ήταν προγραμματισμένο για τις 18:45

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών, ζήτησε από τις Ερυθρόλευκες να περάσουν από rapid tests. Κατά παράβαση του πρωτοκόλλου, η Ενωση ζήτησε από τις παίκτριες και τα μέλη της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να υποβληθούν σε τεστ για κορωνοϊό.

Οι Κιτρινόμαυροι μόλις έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας ρωτούσαν πού βρίσκονται οι παίκτριες που δεν ακολούθησαν την αποστολή των Πειραιωτών. Κάτι φυσικά που δεν αφορά τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με την Ενωση μάλιστα λίγο αργότερα να ζητάει από τις αθλήτριες και το τεχνικό του Ολυμπιακού να περάσουν από τεστ για Covid-19.

Οι Ερυθρόλευκοι, παρότι η ΑΕΚ κινήθηκε κατά παράβαση του πρωτοκόλλου, δέχθηκαν να περάσουν όλοι από τα απαραίτητα τεστ, τα οποία βγήκαν αρνητικά.

Παρά τον προκλητικό τρόπο της Ενωσης, ο Ολυμπιακός δέχθηκε όσα ζήτησαν οι Κιτρινόμαυροι, αφού δεν είχαν να κρύψουν κάτι. Μετά τον Ολυμπιακό, σε τεστ για κορωνοϊό υποβλήθηκαν επίσης και τα μέλη της ΑΕΚ, με τα τεστ να βγαίνουν επίσης αρνητικά.

Οι παράλογες αιτιάσεις της ΑΕΚ και η προκλητική στάση της Ενωσης είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του παιχνιδιού, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18:45. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, το ματς θα αρχίσει στις 19:20.

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024