Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαία νίκη του Ηρακλή (89-84)

Σπουδαία νίκη του Ηρακλή (89-84)

Ο Ηρακλής παραλίγο να την… πληρώσει στο τέλος κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας, όμως τελικά έφτασε στη νίκη με σκορ 89-84, στο «Ιβανώφειο», παίρνοντας σημαντική βαθμολογική «ανάσα».

Μια άκρως σημαντική, βαθμολογικά, νίκη πήρε ο Ηρακλής, επικρατώντας με σκορ 89-84 του Ιωνικού Νίκαιας, στο «Ιβανώφειο», για το πλαίσιο της 8η αγωνιστικής της Basket League.

Ο «γηραιός» πήρε «ανάσα» με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όμως εξακολουθεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 2-6 (και δύο ματς λιγότερα), τη στιγμή που οι Νικαιώτες έπεσαν στο 3-5 (δύο ματς λιγότερα) και τη 12η θέση.

Κορυφαίος για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Τόνι Ντάγκλας με 25 πόντους, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε και ο Γιάννης Κουζέλογλου με 23. Από την άλλη πλευρά, ο Γιουτζίν Τζέρμαν μέτρησε 27 πόντους και ο Ρεϊβόντε Ράις 13.

Ο Ηρακλής καλύτερα την αναμέτρηση και επέβαλλε από νωρίς τον ρυθμό του, με αποτέλεσμα να πάρει γρήγορα τα ηνία στο σκοράρισμα. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Κώστα Μέξα αύξανε το προβάδισμα, με τον Ιωνικό να μην μπορεί να ακολουθήσει. Ο Κουζέλογλου ήταν εξαιρετικός για τον «γηραιό» που κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια, για το ημίχρονο, στο +19 (53-32).

Η τρίτη περίοδος ήταν πιο ισορροπημένη, με τον σύλλογο της Νίκαιας να εμφανίζει σημάδια βελτίωσης, χωρίς όμως ο Ηρακλής να αφήνει τη διαφορά να πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Έτσι οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να έχουν ένα καλό προβάδισμα, κρατώντας την τύχη στα χέρια τους.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικό, με τον Ιωνικό να κάνει τεράστια προσπάθεια και να επιστρέφει για τα καλά στο ματς μειώνοντας στον έναν πόντο. Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν από μόνοι τους σε αυτήν την κατάσταση, κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά τα κρίσιμα τελευταία λεπτά και να πάρουν τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 27-16, 20-23, 20-29

Only in

Ο Κασσελάκης δηλώνει πρόεδρος, η πλειοψηφία τον πάει για διαγραφή και ο Πολάκης τον θέλει αντίπαλο

Σε πόλεμο φθοράς μέχρι τελικής πτώσης έχουν ριχτεί τα δυο στρατόπεδα με τον Κασσελάκη να τραβά το σχοινί στα άκρα και την πλειοψηφία να οδεύει αποφασισμένη για τη διαγραφή του στην Κεντρική Επιτροπή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024