Στάση στη Ζάκυνθο για την ΑΕΚ Β’… Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχασε δύο βαθμούς, καθώς έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Ζάκυνθο για την 8η αγωνιστική της Super League 2, παραμένοντας ωστόσο στην κορυφή μαζί με τον Λεβαδειακό.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε στο 22ο λεπτό με τον Γιούση ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Οφρυδόπουλος προχώρησε σε αλλαγές, ανέβασε την ομάδα του μπροστά και μάλιστα βρήκε μερικές καλές στιγμές με τους Γιαννούτσο και Κοσίδη, ωστόσο το σκορ δεν άνοιξε ποτέ και το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα…

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Δημ. Νόλης): Πατσιογιώργος, Καλλιβωκάς, Κούνια, Κολεύρης, Ματέους(59′ Σολ), Σούρμπης, Ντάσης, Κοναγκάγια, Τελλέν(87′ Παναγιωτόπουλος), Μαρίνος Κ. , Εντουάρντο(90′ Καψάσκης)

AEK B’ (Σωκ. Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Κάτσικας, Πάρρας, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης(61′ Κοσίδης), Τζούντα Γκαρσία, Γιούσης(71′ Aμούρ), Χριστόπουλος Ευθ(46′ Γερολέμου), Ιατρούδης