Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Γιατί η νίκη με τη Βιλερμπάν είναι διπλή…

Ολυμπιακός – Γιατί η νίκη με τη Βιλερμπάν είναι διπλή…

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00) τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ θέλει το 2/2 στη «διαβαολοβδομάδα» και ο λόγος είναι «διπλός».

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (21:00) με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ στο δεύτερο παιχνίδι της τελευταίας «διαβολοβδομάδας» του 2021 και θέλει να κάνει το 2/2 μετά την άνετη νίκη επί της Μπάγερν. Οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται στην τρίτη θέση μετά από 15 αγωνιστικές με ρεκόρ 10-5 δίνουν ένα κομβικό ματς με τη γαλλική ομάδα προκειμένου να μείνουν στα υψηλά «πατώματα», αλλά και να εκμεταλλευτούν και τα αποτελέσματα της Πέμπτης.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετά την ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα, διέλυσε τους Βαυαρούς και τον ευνόησαν και τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής. Μια μέρα μετά τη νίκη επί της Μπάγερν μάλιστα είδε και την Αρμάνι που τον ακολουθεί να χάνει εντός έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον έχει μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία.

Να «ξεμακρύνει» και από την ιταλική ομάδα κατά μία νίκη και ενώ την έχει κερδίσει πριν λίγες εβδομάδες μέσα στο Μιλάνο με 93-72. Ο Ολυμπιακός πρώτα από όλα οφείλει να διατηρήσει το αήττητο του στο ΣΕΦ που έχει φτάσει ήδη τα 8 ματς φέτος, να πάρει μια σημαντική νίκη κόντρα σε μια ομάδα που παλεύει για την οκτάδα και ταυτόχρονα να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ΟΑΚΑ και στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό.

Οι ήττες όμως της Αρμάνι και της ΤΣΣΚΑ από την Ούνικς, αλλά και τα ματς που έρχονται απόψε για τις ρωσικές ομάδες (ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ, Ούνικς) που ακολουθούν μια νίκη πίσω τον Ολυμπιακό, δείχνουν γιατί η νίκη μετράει διπλή απόψε στο ΣΕΦ. Συγκεκριμένα, η ΤΣΣΚΑ κοντράρεται στο Βερολίνο με την Άλμπα σε ένα ματς που εγκυμονεί κινδύνους για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ η Ζενίτ παίζει εκτός έδρας με τη Μονακό σε ένα πολύ απαιτητικό ματς. Μοναδική που μοιάζει τυπικά να έχει ένα σχετικά εύκολο ματς είναι η Ούνικς που παίζει εντός έδρας με τη Ζαλγκίρις που είναι τελευταία στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εκτός από το ότι είναι μόνη τρίτη, θέτει πλέον υποψηφιότητα για τετράδα, τόσο από την εικόνα της αλλά και από τη βαθμολογική θέση και συγκομιδή. Εκτός όμως από αυτό, οι ερυθρόλευκου ξεφεύγουν από τις ομάδες που διεκδικούν και θα διεκδικούν την είσοδο τους στα play off μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής: 

Ούνικς – Ζαλγκίρις
Άλμπα Βερολίνου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μονακό – Ζενίτ
Ολυμπιακός – Βιλερμπάν
Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου

Η βαθμολογία της Euroleague:

Sports in

Τάισον: «Χαρούμενος που πήρα ακόμη ένα βραβείο, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν» (pic)

Ο Τάισον αναφέρθηκε στο βραβείο του καλύτερου πασέρ του πρωταθλήματος, αλλά και στη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024