Κίνδυνος τιμωρίας για Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον απουσίασε από το ετήσιο γκαλά της FIA και δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί για αυτόν τον λόγο…
Σε νέες περιπέτειες φαίνεται πως θα μπει ο Λιούις Χάμιλτον…
Ο Βρετανός πιλότος αποφάσισε μαζί με τον Τότο Βολφ να μη δώσουν το «παρών» στο ετήσιο γκαλά της FIA, κάτι που ενδέχεται να τον βάλει σε μεγάλους «μπελάδες» όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του εξωτερικού.
Η FIA εξετάζει σοβαρά να τιμωρήσει τον Χάμιλτον με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, Μοχάμεντ Μπεν Σουαγέμ να δηλώνει σχετικά: «Ως οδηγός νιώθω συναισθηματικά φορτισμένος. Όμως στην τελική οι κανόνες είναι κανόνες. Οπότε θα το κοιτάξουμε αυτό, θα δούμε τους κανονισμούς και το αν υπήρξε παράβασή τους.
Οι κανόνες δημιουργούνται από ανθρώπους και αλλάζουν από ανθρώπους. Οι κανόνες μπορούν να βελτιωθούν. Γνωρίζω πως ο Λιούις είναι πολύ στενοχωρημένος. Με μια λέξη, θα έλεγα πως είναι συντετριμμένος. Αλλά αν υπήρξε παραβίαση κανονισμών, δεν μπορώ να δώσω απαντήσεις δίχως να έχω στοιχεία. Είμαι πρόεδρος εδώ και λίγες ώρες μόνο».
- Έναν χρόνο μετά επιστρέφουν στη σκηνή των Όσκαρ – Αυτοί είναι οι πρώτοι παρουσιαστές στη μεγάλη γιορτή της 7ης Τέχνης
- Αυθεντικές οι φωτογραφίες της Καισαριανής – Τις αγοράζει το υπουργείο Πολιτισμού
- Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση ζητάει μόνιμο προσωπικό και συνέχιση του προγράμματος 55+
- Ηλεία: Δις ισόβια και 13χρόνια κάθειρξη στον 39χρονο για τη δολοφονία και το βιασμό της 11χρονης Βασιλικής
- Έριξε τη «βόμβα» ο Νεϊμάρ: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ (vid)
- Ουκρανία: Η Ρωσία αποπειράθηκε να δολοφονήσει υψηλόβαθμους αξιωματούχους, σύμφωνα με το Κίεβο

