Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πες μας ποιος είσαι, να σου πούμε τι να παρακολουθήσεις τα Χριστούγεννα

Πες μας ποιος είσαι, να σου πούμε τι να παρακολουθήσεις τα Χριστούγεννα

Το εορταστικό cocooning θέλει και το κατάλληλο ψυχαγωγικό υλικό. Και, όπως ξέρεις καλά, δεν είναι ίδιο για όλους.

Τι σκέφτεσαι όταν κοιτάζεις τους στολισμένους δρόμους; Τη γλυκιά θαλπωρή του τζακιού και της γαλοπούλας ή τα παράξενα φωτάκια που θα κάλυπταν την πόλη σε περίπτωση εξωγήινης εισβολής; Είτε ανήκεις στους ορκισμένους λάτρεις των Χριστουγέννων, είτε σε εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς σημαίνει το «πνεύμα των ημερών», σίγουρα έχεις ενθουσιαστεί τουλάχιστον για ένα πράγμα: για τις ημέρες της άδειας που κάθε μέρα έρχονται όλο και πιο κοντά.

Και σε όσα τραπέζια και αν πας, σε όσα μπαρ και αν διασκεδάσεις, είναι σίγουρο ότι ανυπομονείς και για τις στιγμές που θα περάσεις στη γλυκιά ζεστασιά του σπιτιού σου, χαλαρώνοντας επιτέλους μπροστά στην τηλεόραση (ή το tablet σου ή το κινητό σου, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί). Το τι θα δεις, είναι καθαρά θέμα γούστου – και το Vodafone TV έχει προνοήσει ώστε να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις, όποιος κι αν είσαι, στις δύο ειδικές κατηγορίες που θα είναι διαθέσιμες μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου.

Το πιο χαρούμενο ξωτικό

Το σπίτι σου έχει πλημμυρίσει από τη φωνή της Μαράια Κάρεϊ ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί με κάθε μεγαλοπρέπεια, στην κουζίνα υπάρχουν κουτιά με κουραμπιέδες και μελομακάρονα και σίγουρα μέχρι την αλλαγή του έτους τουλάχιστον ένας αγιοβασιλιάτικος σκούφος θα έχει ακουμπήσει στην κορυφή του κεφαλιού σου.

Έχουμε ευχάριστα νέα. Στην κατηγορία Jingle Bells του Vodafone TV θα βρεις τις πιο χριστουγεννιάτικες ταινίες, γεμάτες θαλπωρή και ρομαντισμό, κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους, που θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι έξω έχει παγωνιά.

Ανάμεσά τους λατρεμένοι τίτλοι όπως «Χριστούγεννα της Συμφοράς», «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», «Η Χιονάτη και ο κυνηγός», «My Bakery in Brooklyn».

Κι αν έχεις παιδιά, ξέρουμε ότι δεν θα μπορούν να αντισταθούν στις χριστουγεννιάτικες περιπέτειες της «Barbie» και της «Μαγικής Νταντάς», Νάνι ΜακΦι, στην προσπάθεια του Αστυνόμου Σαΐνη να σώσει τα Χριστούγεννα, στον Έλιοτ, τον μικρότερο Τάρανδο, στη χριστουγεννιάτικη ταινία των Oddbods, στο «Dr. Seuss’ The Lorax», αλλά και στον «Αη Βασίλη Τζούνιορ».

The Dark Side of Xmas

Χριστούγεννα για εσένα είναι πρώτα και πάνω από όλα ελεύθερος χρόνος, για να τον απολαύσεις με τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου. Και δεν έχεις σκοπό να ακολουθήσεις την πεπατημένη, κάνοντας ακριβώς ό,τι και οι υπόλοιποι. Άσε που έχεις και μια ελαφριά αλλεργία στο γκι – όχι όμως και στη διασκέδαση.

Δεν χρειάζεται να μελώσεις μελομακάρονα για να χαρείς την ξενοιασιά των γιορτών, ούτε να ξαναδείς τις ίδιες χριστουγεννιάτικες ταινίες. Στην κατηγορία Jingle Rocks Vodafone TV θα βρεις ένα απίθανο αφιέρωμα με σειρές και ταινίες που «δεν ταιριάζουν στο κλίμα»… αλλά ταιριάζουν σε εσένα.

Τα τέσσερα πρώτα μέρη της σειράς «Resident Evil» θα σε κάνουν να τρομάξεις – μπορεί και περισσότερο από τη σκέψη άλλης μιας χρονιάς με τη συντροφιά του Μακόλει Κάλκιν. Και προφανώς, η λίστα δεν τελειώνει εκεί: Oldboy, Band of Brothers, Barry, Watchmen, Raised by Wolves, The Pacific, The Patriot, The International και Το Ξίφος του Βασιλιά: Final Fantasy XV, υπόσχονται νύχτες γεμάτες περιπέτεια.

Φυσικά, το γεγονός ότι δεν σου αρέσουν οι χριστουγεννιάτικες ταινίες, δε σημαίνει ότι δεν έχεις και δικαίωμα στη νοσταλγία: τα Καράτε Κιντ 2 και 3, θα σου θυμίσουν πιο αγνές εποχές και θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις ακόμη περισσότερο τα ολοδικά σου, αντισυμβατικά Χριστούγεννα.

Οδηγίες προς ναυτιλομένους

Όποιος κι αν είσαι, ό,τι κι αν ψάχνεις θα το βρεις στο πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV. Εκτός από τον εκτεταμένο κατάλογο καναλιών για linear παρακολούθηση, εκεί θα βρεις και αμέτρητες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ on demand, για να τα απολαμβάνεις από την τηλεόραση, το κινητό ή και το tablet σου, χωρίς να χρειάζεσαι ,απαραίτητα, αποκωδικοποιητή.

Αν δεν είσαι ήδη συνδρομητής, μη φοβού: μπορείς και πάλι να ζήσεις τη δική σου εκδοχή της μαγείας των Χριστουγέννων, κάνοντας δωρεάν εγγραφή στο vodafone.gr, μέσα από λίγα και πολύ απλά βήματα. Με αυτό τον τρόπο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, αποκτάς πρόσβαση σε όλο το δωρεάν και αποκλειστικό περιεχόμενο Vodafone TV και δωρεάν για τον 1ο μήνα.

Έτσι, όχι μόνο θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τα χριστουγεννιάτικα αφιερώματα που θα είναι εκεί για εσένα μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, αλλά χάρη στις άδειες των γιορτών θα προλάβεις να εξερευνήσεις άφθονο από το αποκλειστικό περιεχόμενο Vodafone TV που ανανεώνεται κάθε μήνα. Μην παραλείψεις να κάνεις μια «βουτιά» και στις συναρπαστικές ταινίες και σειρές της HBO που δεν θα βρεις πουθενά αλλού, αφού το Vodafone TV είναι το «Σπίτι της HBO στην Ελλάδα».

Και καλά σου Χριστούγεννα!

Ανακάλυψε τα νέα πακέτα Vodafone TV εδώ.

Sports in

Ο Αταμάν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε πως ο Εργκίν Αταμάν υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024