Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει σαλάτα καπριτσιόζα με κοτόπουλο και γραβιέρα παναρισμένη με ξηρούς καρπούς
Δοκιμάστε τη και δεν θα χάσετε.
Μία γευστική σαλάτα ετοιμάζει σήμερα για τους τηλεθεατές του MEGA ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος.
Σαλάτα καπριτσιόζα με κοτόπουλο και γραβιέρα παναρισμένη με ξηρούς καρπούς, για όσους θέλουν ένα ελαφρύ, αλλά και χορταστικό πιάτο.
Υλικά
1 συσκευασία καπριτσιόζα
1 φιλέτο κοτόπουλο
100 γρ. γραβιέρα
50 γρ. ξηροί καρποί
30 γρ. αλεύρι
10 ντοματίνια
1 κόκκινο μήλο
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. γιαούρτι
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη
- Φωτιά τώρα στο Κιλκίς: Έκλεισε το τελωνείο – Σηκώθηκε ελικόπτερο
- Ιταλία: Τουρίστρια στη Φλωρεντία απαθανατίστηκε να κάνει σεξ με… ιστορικό άγαλμα
- Airbnb: Επτά συμβουλές για να κάνετε κράτηση αποφεύγοντας παγίδες που στήνουν απατεώνες
- Η διατροφή που μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού κατά 10%
- Τι είναι το «cockfishing» – Γιατί οι άντρες λένε ψέματα για το μέγεθος του πέους τους;
- Ισραηλινός Στρατός σε Νετανιάχου: «Η Χαμάς δεν έχει ηττηθεί – Κλείσε συμφωνία»