Με το αγαπημένο της 2-0 (έχει πάρει με το ίδιο σκορ τις πέντε τελευταίες της νίκες στο πρωτάθλημα,) η Γιουβέντους πανηγύρισε την τέταρτή της νίκη στα πέντε τελευταία ματς, κόντρα στην Κάλιαρι, και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς από την τετράδα.

Η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και απείλησε δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά με κεφαλιές του Κεν. Η πρώτη στο 4′ πέρασε έξω ενώ η δεύτερη επτά λεπτά μετά σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Το γκολ ήρθε τελικά στο 40′ όταν μετά από σέντρα του Μπερναρντέσκι από δεξιά, ο Κεν με νέα κεφαλιά έστειλε αυτή τη φορά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 68′ η Κάλιαρι έφτασε κοντά στο 1-1 αλλά ο Σέζνι πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση στην κεφαλιά του Πέδρο και στο 83′ η Γιούβε «κλείδωσε» τη νίκη με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπερναρντέσκι.

Γιουβέντους: Σέζνι, Μπονούτσι, Σάντρο, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Ραμπιό (46’ ΜακΚένι), Αρτούρ (83’ Λοκατέλι), Μπεντανκούρ, Μπερναρντέσκι (89’ Ντε Σίλιο), Κεν (71’ Κουλουσέβσκι), Μοράτα (89’ Κάιο Ζόρζε).

Κάλιαρι: Κράνιο, Τζάπα, Μπελανόβα, Τσεπιτέλι, Καρμπόνι, Νταλμπέρτ (84’ Κεϊτά Μπαλντέ), Ντεϊολα (71’ Ολίβα), Λυκογιάννης, Γκράσι, Πέδρο, Περέιρο (64’ Παβολέτι).