Εμφάνιση Πρωταθλήτριας. Ακόμη μία για την Ιντερ το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να μην έπιασε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων, αλλά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι έκανε το καθήκον της κόντρα στην Τορίνο, επικράτησε με 1-0 και αποσπάστηκε στο +7 από Μίλαν και Νάπολι που έχουν όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Νάπολι, Βενέτσια, Σπέτσια, Ρόμα, Κάλιαρι, Σαλερνιντάνα και τώρα Τορίνο. Οι Νερατζούρι, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Μίλαν (1-1), έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία και αυτήν την στιγμή είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Scudetto.

Η Ίντερ μπορεί να μην ενθουσίασε αλλά ο Ντάμφρις (30΄) έδωσε την λύση για τους Νερατζούρι, οι οποίοι έκαναν το 7Χ7 στο πρωτάθλημα και καλπάζουν για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Ντάμφρις (82’ Ντ’Αμπρόζιο), Μπαζτόνι, Πέρισιτς, Βιδάλ (82’ Σένσι), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (69’ Βεσίνο), Ντζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες (69’ Σάντσες).

Τορίνο: Σάβιτς, Ντζιντζί, Άινα, Μπρέμερ, Μπουοντζιόρνο (65’ Ροντρίγκες), Σινγκό, Λούκιτς, Μπρέκαλο, Πόμπεγκα (65’ Μαντραγκόρα), Πιάτσα, Σανάμπρια (59’ Γουόρμινγκ).

Ρόμα – Σαμπντόρια 1-1

Πισωγύρισμα για την Ρόμα. Μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Αταλάντα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Σαμπντόρια, μένοντας στο 1-1. Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής ισορροπημένο, με τους Ρωμαίους να παίρνουν το προβάδισμα στο 72΄ με τον Σομορόντοφ, παρόλο αυτά το γκολ του Ουζμπέκου επιθετικού να μην αρκετό.

Η Σαμπντόρια έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γκαμπιαντίνι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 και έτσι η Ρόμα έχασε πολύτιμο έδαφος για την μάχη που δίνει για την τετράδα της βαθμολογίας.

Ρόμα: Πατρίσιο, Ιμπάνιεθ, Κάρσντορπ, Βίνια (67’ Σομουρόντοβ), Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Μχιταριάν Βερετού (67’ Βερετού), Τζανιόλο, Κριστάντε, Έιμπραχαμ (47’ Αφενά Γκιάν)

Σαμπντόρια: Φαλκόνε, Κόλεϊ, Μπερεζίνσκι (77’ Τσιέρβο), Οτζέλο, Γιοσίντα, Σίλβα, Έκνταλ (37’ Φεράρι), Άσκιλντσεν (89’ Γέπες), Καντρέβα (89’ Ντεπάολι), Καπούτο (76’ Κουαλιαρέλα), Γκαμπιαντίνι