Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αντίνοος Αλμπάνης – Η υγεία του βελτιώθηκε και επιστρέφει στο θέατρο – Η ανακοίνωσή του

Αντίνοος Αλμπάνης – Η υγεία του βελτιώθηκε και επιστρέφει στο θέατρο – Η ανακοίνωσή του

Έπειτα από τρεις μέρες υψηλού πυρετού και μετά από εξετάσεις, προέκυψε πως είχε σοβαρή λοίμωξη, η οποία προκάλεσε φλεγμονή στον οργανισμό του. Πλέον, ο ηθοποιός έχει αρχίσει να ανακτά τις δυνάμεις του και σύντομα θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι.

Την επιστροφή του στο θέατρο και την παράσταση «ΝΙΖΙΝΣΚΙ – Η Προφητεία της Φωτιάς» ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12) ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο γνωστός ηθοποιός την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, μέσω Instagram ενημέρωσε ότι λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η παράσταση,στην οποία πρωταγωνιστεί αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Σήμερα, με νέο story του έκανε γνωστό πως είναι καλύτερα και ότι τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου κάνει come back στο Θέατρο Tempus Verum.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ταλαιπωρήθηκε από σοβαρή λοίμωξη και είχε για τρία εικοσιτετράωρα υψηλό πυρετό. Ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και η υγεία του έχει βελτιωθεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε

«Αγαπημένοι μου φίλοι γεια!

Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας αναφορικά με το πρόβλημα της υγείας μου.

Έπειτα από τρεις μέρες πολύ υψηλού πυρετού και μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις σε νοσηλευτικό ίδρυμα, προέκυψε πως είχα σοβαρή λοίμωξη, η οποία προκάλεσε φλεγμονή στον οργανισμό μου.

Ακολουθώ εδώ και μέρες αυστηρή φαρμακευτική αγωγή, στην οποία ανταποκρίνομαι θετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αρχίσει να ανακτώ σιγά-σιγά τις δυνάμεις μου και μπορώ με βεβαιότητα να σας πω πως από τη Δευτέρα 27/12 θα μπορώ να επιστρέψω ακμαίος στα θεατρικά μου καθήκοντα στο @tempusverum_enathines. Όλη η ομάδα του θέατρου @lalos.dimitris @kristelkap @papadomic @gianniskatsimichas @nick.chortarias @kalaitzandonaki θα είμαστε εκεί για να σας υποδεχτούμε και πάλι και να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του Νιζίνσκι. Ανυπομονούμε να ανταμώσουμε και πάλι από κοντά».

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024