Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική της EuroLeague έχοντας να διαχειριστεί μία σημαντική απουσία καθώς ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για το πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Η απώλεια του Κουβανού φόργουορντ αφαιρεί ένα μεγάλο κομμάτι από τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, με τον Σαντ-Ρος να είναι το ίδιο σημαντικός σε άμυνα και επίθεση.
Τη θέση του στη 12αδα θα πάρει ο νεαρός Νεοκλής Αβδάλας, με τον 15χρονο να βρίσκεται για δεύτερη φορά μετά το παιχνίδι με την Άλμπα.
Θυμίζουμε πως την Τρίτη ο Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού, με το ένα να αφορά παίκτη και το άλλο μέλος του τεχνικού επιτελείου.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.