Μπορεί να μην κέρδισε την Χρυσή Μπάλα, αλλά συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο Πολωνός επιθετικός στον αγώνα κόντρα στην Βόλφσμπουργκ σημείωσε ένα γκολ, ξεπέρασε τον θρυλικό Γκερντ Μίλερ με τα 43 τέρματα που σημείωσε σε ένα ημερολογιακό έτος στο πρωτάθλημα και έγραψε για ακόμη μια φορά το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Bundesliga.
Πλέον, ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου θα εγκαταλείψει το 2021 με 43 γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος, πέντε μόνο λιγότερα από τους Κρισιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι συνδυαστικά.
Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σημειώσει 24 γκολ, με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να προσθέτει στην εξίσωση άλλα 24.
🥵 Robert Lewandowski scored 43 league goals in 2021. Cristiano Ronaldo and Leo Messi have scored 48 combined pic.twitter.com/xAuZHfA2pi
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.