Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρώει ψωμί με χαβιάρι κι ακούει τον ύμνο της Ρωσίας
Ο Στέφανος έχει ρίζες από τη Ρωσία. Μητέρα του είναι η σοβιετική τενίστρια Γιούλια Σαλνίκοβα. Παππούς του ήταν ο ποδοσφαιριστής και προπονητής Σεργκέι Σάλνικοφ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέχει από την αγωνιστική δράση, ωστόσο παραμένει ενεργός στα social media. Ο «tsitsifast» ενημερώνει τους followers για την καθημερινότητά του μετά το χειρουργείο στον αγκώνα.
Στο νέο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τρώει χαβιάρι με ψωμί.
«Πες μου ότι είσαι Ρώσος, χωρίς να μου πεις ότι είσαι Ρώσος» αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, την ώρα που ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Ρωσίας.
Ο Στέφανος έχει ρίζες από τη Ρωσία. Μητέρα του είναι η σοβιετική τενίστρια Γιούλια Σαλνίκοβα. Παππούς του ήταν ο ποδοσφαιριστής και προπονητής Σεργκέι Σάλνικοφ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.