Εικοσάχρονος που δεν είχε κάνει το εμβόλιο νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό λόγω κοροναϊού, ενώ οι γιατροί πήραν απόφαση να τον διασωληνώσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η κατάσταση της υγείας του 20χρονου είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Είπε στους γιατρούς ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός εισήχθη στο νοσοκομείο λέγοντας στους γιατρούς πως είναι ανεμβολίαστος κι από εκεί και έπειτα η κατάσταση του χειροτέρεψε με ραγδαίους ρυθμούς.
Το ανησυχητικό είναι ότι ο ίδιος δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, όμως αυτό δεν έφτανε για να μη διασωληνωθεί.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας