Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τους χωρίζει χάος

Τους χωρίζει χάος

Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι

Αγαπημένο σπορ (και τον χειμώνα) οι μεταγραφές. Και ειδικά για τον Ολυμπιακό που είναι το πλέον κυρίαρχο ελληνικό κλαμπ στην αγορά; Παραδοσιακά οι ημέρες αυτές μοιάζουν… πονηρές. Πέρσι ήταν ο Σωκράτης, ο Λαλά και ο Ρέαμπτσιουκ σε μια τριλογία που έναν χρόνο μετά μαρτυρά βασικές επιλογές του προπονητή. Φέτος ακούστηκε ήδη το «μπαμ» με τον Κώστα Μανωλά, ενώ υπάρχουν μια σειρά από σενάρια ειδικά για το rotation στη θέση του αριστερού μπακ.

Τι θα κάνουν οι πρωταθλητές; Αυτοί ξέρουν. Ηδη άλλωστε έχουν καθίσει γύρω από το τραπέζι και έχουν αξιολογήσει την κατάσταση. Το σίγουρο όμως είναι πως ό,τι και αν κάνουν, θα έχει για πολλοστή φορά διαφορετικό παρονομαστή σε σχέση με τους υπόλοιπους. Και αυτό αξίζει κάποιος να το παρατηρήσει με προσοχή.

Ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει στην αγορά για ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθήσουν να πάρει ένα πρωτάθλημα που το κρατά ήδη στην αγκαλιά του, ούτε βέβαια για να καλύψει τις όποιες απουσίες του προκύπτουν από το Κόπα Αφρικα για έναν μήνα. Κινείται στην αγορά αποκλειστικά για την πρόοδο του project που τρέχει εδώ και χρόνια υπό τον Πέδρο Μαρτίνς. Προσθέτει κομμάτια στο παζλ που σχηματίζει η μεγάλη εικόνα, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε όλους. Και το κάνει μεθοδικά. Καλοκαίρι και χειμώνα.

Με αυτή τη μέθοδο στέκεται πλέον σταθερά πάνω από τον εγχώριο ανταγωνισμό με διαφορά ασφαλείας. Και ενώ έχει ήδη το βαθύτερο ρόστερ από κάθε άλλον στα μέρη μας, συνεχίζει να κινείται σε υψηλότερη ταχύτητα και σε αυτό το «γήπεδο». Το να συναντηθεί με τους υπόλοιπους λοιπόν όσο ο καιρός περνά φαντάζει απίθανο. Τον χωρίζει ήδη το χάος με εκείνους που θέλουν να τον ανταγωνιστούν.

Απαραίτητη σημείωση: Ακόμη και αν δεν υπάρξει άλλη κίνηση πέραν του Μανωλά, οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να έχουν στο δεύτερο μισό, συνολικά τρεις προσθήκες. Τον Μανωλά, τον Μάξι Λοβέρα που επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από τον δανεισμό του. Και βέβαια τον Κώστα Φορτούνη που ξεκινά τις προπονήσεις σε δυο-τρεις εβδομάδες. Στ’ αλήθεια το συζητάμε, ακόμη;

Sports in

Έτσι αποχαιρέτησαν τον Φορτούνη οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Οι πρώην συμπαίκτες του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media, γράφοντας τα καλύτερα για εκείνον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024