Σημαντική νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός Β’ ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Ζακύνθου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2. Σκόρερ για τους «πράσινους» ο Ρόμπι στο 56′.

Παρά τον κορωνοϊό που «χτύπησε» τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, με έξι κρούσματα σε ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου, το «τριφύλλι» τα κατάφερε και απέδρασε με το «διπλό». Πλέον, οι «πράσινοι», μετά από 9 αγώνες, βρίσκονται στην 9η θέση του Νότιου ομίλου με 13 βαθμούς.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο υπέρ των φιλοξενούμενων, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν ελάχιστα.

Στο 55′, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των Επτανήσιων, ο Παναθηναϊκός Β’ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με την προσπάθεια του Μαραθωνίτη να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες επετεύχθη τελικά στο 56′ με κεφαλιά του Ρόμπι. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει.

Ζάκυνθος: Πατσογιώργος, Κολεύρης, Ζογκάι, Καλλιβωκάς, Κούνια, Σούρμπης, Στίλλα, Καψάσκης (61’ Παναγιωτόπουλος), Σολ, Εντουάρντο (87’ Μπελέρης), Κοναγκάγια

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Αντωνίου (46’ Κούτσιας), Μαρτίνης (77’ Παυλάκης), Ηλιάδης, Ρόμπι, Αθανασακόπουλος, Μαραθωνίτης (77’ Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης, Καρβούνης (70’ Ματσαδές)