Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 : Ποδαρικό με… σφαλιάρα για τη Ρεάλ

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 : Ποδαρικό με… σφαλιάρα για τη Ρεάλ

Με το… αριστερό ξεκίνησε το 2022 για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ηττήθηκε (1-0) από τη Χετάφε, δίνοντας την ευκαιρία στη Σεβίλλη να πλησιάσει την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο 2022 η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι υπέστη σοκ με το… καλημέρα, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Χετάφε (1-0) στο Αλφόνσο Πέρεθ.

Αυτή είναι η δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για τους Μαδριλένους, με τη μάχη του τίτλου να… φουντώνει για τα καλά. Η Ρεάλ παρέμεινε στην κορυφή με 46 βαθμούς και στο +8 από τη Σεβίλλη, αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει δύο ματς λιγότερα, αντιμετωπίζοντας αύριο (3/1, 22:15) εκτός έδρας την Καντίθ.

Οι Μερένχες παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο παρθενικό τους παιχνίδι στο νέο έτος, με τη Χετάφε να παίρνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ο Ουνάλ ήταν αυτός που χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους, που βρίσκονται πλέον στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 πόντους.

Μόλις στο 9ο λεπτό, η Χετάφε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ξετυλίγοντας το… δώρο του Μιλιτάο. Ο 23χρονος παίκτης έκανε ένα τραγικό λάθος έξω από την περιοχή της «βασίλισσας», με τον Ουνάλ να κλέβει την μπάλα και να πλασάρει για το 1-0.

Μάλιστα, στο 13’ η Χετάφε άγγιξε το δεύτερο γκολ, αλλά ο Αλενιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουρτουά και στο 16’ το σουτ του Μόντριτς από τα 25 μέτρα, έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 18’ , οι Μερένχες έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, με τον Μόντριτς να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ στο 45+1’ ο Μιλιτάο πρόλαβε σωτήρια τον Μακσίμοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Μαδριλένοι δε μπορούσαν να πλησιάσουν την εστία της Χετάφε, με την πρώτη αξιόλογη φάση να έρχεται στο 68΄ από μια κεφαλιά του Μπενζεμά. Στο 76’ ήταν η σειρά του Σορία να πει όχι σε σουτ του Κασεμίρο, ενώ στο 81’ η κεφαλιά του Μαριάνο έφυγε ελάχιστα έξω.

Η ομάδα του Αντσελότι δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με την Χετάφε να παίρνει το τρίποντο.

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Καμπάκο (83’ Γιάνκο), Κουένκα, Ολιβέρα, Αραμπάρι, Μακσίμοβιτς, Σουάρεθ, Ουνάλ (83’ Νιόμ), Μίτροβιτς, Σάντρο (65’ Μάτα), Αλενιά (74’ Φλορεντίνο).

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Μιλιτάο, Μεντί (46’ Μαρσέλο), Βάσκεθ (84’ Ίσκο), Κασεμίρο, Κρόος (84’ Πέτερ), Μόντριτς, Ασένσιο (46’ Αζάρ), Ροδρίγο (67’ Μαριάνο Ντίαθ), Μπενζεμά.

Only in

Χωρίς επιταγή ακρίβειας 930.000 χαμηλοσυνταξιούχοι - Ποιοι άλλοι χάνουν

Δεν θα λάβουν το έκτακτο επίδομα των Χριστουγέννων όσοι λαμβάνουν σύνταξη μέχρι 700 ευρώ - Ψαλίδι στις αυξήσεις λόγω Εισφοράς Αλληλεγγύης και προσωπικής διαφοράς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024