Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Covid ο προπονητής του Απόλλωνα – Ποιος θα καθίσει στον πάγκο με τον Ολυμπιακό

Covid ο προπονητής του Απόλλωνα – Ποιος θα καθίσει στον πάγκο με τον Ολυμπιακό

Ο Τζιανλούκα Φέστα έχει διαγνωστεί θετικός στον Covid-19 και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Απόλλωνα στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Αντικαταστάτης του Ιταλού ο Βελέντζας.

Ο Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη (19:30) για την 16η αγωνιστική της Superleague, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, λόγω κοροναϊού.

Ανάμεσα στα κρούσματα που έχει η ομάδα της Ριζούπολης είναι και ο προπονητής της, Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19 στα τεστ που διενεργήθηκαν στο στρατόπεδο του Απόλλωνα και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στο σημερινό παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους.

Τον Ιταλό προπονητή αναμένεται να αντικαταστήσει ο Λευτέρης Βελέντζας, ο οποίος θα κοούτσαρει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρότι το ματς γίνεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague, η Ελαφρά Ταξαρχία έχει δώσει μέχρι στιγμής 12 αγώνες στο πρωτάθλημα, καθώς τρία παιχνίδια της είχαν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού.

Ο Απόλλωνα Σμύρνης μπαίνει στο 2022 όντας στην τελευταία θέση, έχοντας 7 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να έχει 9 και τη Λαμία 11.  Αντίθετα, ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση με 41 πόντους σε 15 παιχνίδια.

Only in

Χωρίς επιταγή ακρίβειας 930.000 χαμηλοσυνταξιούχοι - Ποιοι άλλοι χάνουν

Δεν θα λάβουν το έκτακτο επίδομα των Χριστουγέννων όσοι λαμβάνουν σύνταξη μέχρι 700 ευρώ - Ψαλίδι στις αυξήσεις λόγω Εισφοράς Αλληλεγγύης και προσωπικής διαφοράς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024