Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τελείωσε η ανάκριση του Τζόκοβιτς – Αποφασίζουν οι Αυστραλοί

Τελείωσε η ανάκριση του Τζόκοβιτς – Αποφασίζουν οι Αυστραλοί

Η ανάκριση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης ολοκληρώθηκε και πλέον αναμένεται η απόφαση για το αν θα του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.

Η «περιπέτεια» του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης έχει διαρκέσει τουλάχιστον εφτά ώρες, με το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης να κρατείται από τις αρχές της Αυστραλίας, οι οποίες τον ανέκριναν καθώς ο Σέρβος παραμένει ανεμβολίαστος και για αυτό το λόγο πήρε ειδική άδεια για να συμμετέχει στο Australian Open.

Όπως μεταδίδουν από τη Σερβία, η ανάκριση του Τζόκοβιτς ολοκληρώθηκε και η απόφαση για το αν θα του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα θα βγει μέχρι τις 23:00, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται.

Η υπόθεση έχει ξεσηκώσει τη Σερβία, καθώς η κυβέρνηση έχει κάνει παρέμβαση ζητώντας την απελευθέρωση του Τζόκοβιτς, ενώ ο πατέρας του προειδοποίησε πως ο κόσμος θα βγει στους δρόμους αν δεν αφεθεί ελεύθερος.

Παράλληλα, ο προπονητής του Σέρβου,ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς δημοσίευσε μια φωτογραφία από το αεροδρόμιο στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Δεν είναι ο συνηθισμένος τρόπος για να κατέβεις κάτω από την Αυστραλία».

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024