Υπάρχουν spin-off και spin-off, και κάποια μας κάνουν να ανυπομονούμε πολύ περισσότερο από άλλα. Μια τέτοια περίπτωση είναι με βεβαιότητα και το Peacemaker, η νέα σειρά της HBO με κεντρικό ήρωα τον ομώνυμο παράξενο superhero (ή supervillain) του Suicide Squad του Τζέιμς Γκαν, που θα έρθει στις οθόνες μας τον Ιανουάριο, αποκλειστικά για την Ελλάδα μέσα από την πλατφόρμα του Vodafone TV. Και αυτοί είναι οι λόγοι που δεν βλέπουμε την ώρα να το παρακολουθήσουμε.

Τζον Σένα, ένας πραγματικά ωραίος τύπος

Με σωματοδομή και ικανότητες ηθοποιού για ταινίες δράσης, δεν είναι να απορεί κανείς που ο Τζον Σένα βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε παραγωγές του DC Extended Universe. Όμως αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή, δεν ήταν ούτε οι μύες του, ούτε και το ταλέντο του στο να παίζει τον σκληρό τύπο, αλλά η κωμική του στόφα. Υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό από αυτές τις αντιθέσεις;

Τζειμς Γκαν, ο μάστορας του μαύρου super-χιούμορ

Ένας χρυσός κανόνας λέει ότι όσο καλός κι αν είναι ένας ηθοποιός, το ταλέντο του θα σβήσει χωρίς την υποστήριξη του κατάλληλου δημιουργού. Και ο Τζέιμς Γκαν έχει αποδείξει ότι συμφωνεί μαζί μας για τη δύναμη του χιούμορ στο setting μιας ιστορίας με υπερήρωες. Το πάντρεμά του με τον Τζον Σένα στο Suicide Squad ήταν παραδεισένιο. Και δεν θα σας κάνουμε spoiler, αλλά έδωσε ένα αποτέλεσμα αιματοβαμμένο, σκοτεινό, αλλά πάντοτε ξεκαρδιστικό.

Peacemaker, μια… ιδιαίτερη φιγούρα

«Αγαπώ την ειρήνη με όλη μου την καρδιά. Δε με νοιάζει πόσους άνδρες, γυναίκες και παιδιά θα χρειαστεί να σκοτώσω για να την επιτύχω». Αυτή είναι η πιο μνημειώδης από τις ατάκες του Peacemaker στο Suicide Squad – που επανέρχεται δυναμικά και στη σειρά της HBO Max. Και καταφέρνει να περιγράψει με ακρίβεια την ψυχοσύνθεση ενός τύπου που, υποτίθεται, έχει καλές προθέσεις, όμως το αποτέλεσμα των πράξεών του μάλλον απέχει σημαντικά από αυτές.

Είπαμε, θα αποφύγουμε τα spoiler της ταινίας, όμως μπορούμε να σας πούμε ότι κρίνοντας από το περιεχόμενό της, ο Peacemaker θα είναι πολλά παραπάνω από έναν συνηθισμένο αντιήρωα. Και όπως όλα δείχνουν, θα έχει στο πλευρό του ένα επίσης εξαιρετικό sidekick, τον Vigilante – που υποθέτουμε ότι θα ανταποκριθεί στο μάλλον περιγραφικό όνομά του.

Καθένα από τα συνολικά οκτώ επεισόδια του Peacemaker θα προβάλλεται στην Ελλάδα αμέσως μετά τις ΗΠΑ, αποκλειστικά στο Vodafone TV, το Σπίτι της HBO στην Ελλάδα, από τις 14 Ιανουαρίου. Κι εμείς θα τα απολαμβάνουμε όπου και όποτε θέλουμε, μέσα από την τηλεόραση, το tablet ή και το κινητό μας.

Αν δεν είσαι ήδη συνδρομητής του Vodafone TV, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να παρακολουθήσεις τη νέα σειρά της HBO, είναι να ολοκληρώσεις ακολουθώντας λίγα, απλά βήματα την εγγραφή σου στο vodafone.gr και να εγκαταστήσεις στις συσκευές σου το Vodafone TV App. Έτσι, θα αποκτήσεις δωρεάν πρόσβαση για ένα μήνα, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και χωρίς να χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή, σε όλο το πλούσιο δωρεάν περιεχόμενο της πλατφόρμας.

Τι σημαίνει αυτό; Εκτός από το Peacemaker θα μπορείς να απολαμβάνεις και όλο το υπόλοιπο αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO, αλλά και τον πλούσιο κατάλογο καναλιών για linear παρακολούθηση που διατίθεται στην πλατφόρμα. Και φυσικά, να παρακολουθείς το περιεχόμενο του εκτεταμένου on demand καταλόγου, που ανανεώνεται κάθε μήνα με δημοφιλείς ταινίες, αποκλειστικές νέες σειρές και ταινίες, ανατρεπτικά ντοκιμαντέρ και παιδικά. Με λίγα λόγια, μπορείς να ξεκινήσεις το νέο έτος με πολλή, δωρεάν ψυχαγωγία.

Ανακάλυψε τα νέα πακέτα Vodafone TV εδώ.