Ο Κώστας Τσιμίκας μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση με τη Σριούσμπερι για τον τρίτο γύρο του FA Cup, όμως πέρασε ως αλλαγή λίγο πριν το φινάλε στην εύκολη επικράτηση των «κόκκινων» και κατάφερε να κάνει την παρουσία του αισθητή.
Ο Έλληνας μπακ ήταν αυτός που εκτέλεσε ένα φάουλ στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Φαμπίνιο αυτός που με άνεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1 για την Λίβερπουλ.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ματς με τη Σριούσμπερι και την άνετη πρόκριση στον τέταρτο γύρο του θεσμού ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον Βραζιλιάνο μέσο στο Instagram, όπου φαίνονται να πανηγυρίζουν το 4ο τέρμα των Reds, ενώ από την πλευρά του ο Φαμπίνιο αποθέωσε τον συμπαίκτη του στα σχόλια της δημοσίευσης, γράφοντας χαρακτηριστικά «Πάμε αδερφέ».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.