Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιούσης «καθάρισε» για την ΑΕΚ Β (2-1)

Ο Γιούσης «καθάρισε» για την ΑΕΚ Β (2-1)

Με δύο γκολ του Γιούση, αλλά και σπουδαίες επεμβάσεις του Χατζηεμμανουήλ η ΑΕΚ Β’ επικράτησε με 2-1 του μέχρι πρότινος αήττητου Λεβαδειακού στο Αιγάλεω κι έπιασε κορυφή στον Νότιο όμιλο. Έβδομη σερί νίκη για την εξαιρετική Καλαμάτα, πρώτος βαθμός για την Καβάλα.

Συγκάτοικο στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2 απέκτησε ο Λεβαδειακός. Η ΑΕΚ Β’ επικράτησε με 2-1 στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» των μέχρι πρότινος πρωτοπόρων και αήττητων του γκρουπ, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιούση ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, αλλά και τον τερματοφύλακα Χατζηεμμανουήλ που κατέβασε ρολά.

Από 24 βαθμούς σε 11 αγώνες οι δύο ομάδες, στους 21 ακολουθεί με δύο ματς λιγότερα η ασταμάτητη Καλαμάτα που επικράτησε με 2-0 του Ηρόδοτου στην έδρα της και έφτασε τις επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Πρώτος βαθμός για τη… νέα Καβάλα στον Βόρειο όμιλο, αφού οι «αργοναύτες» έμειναν στο 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης Απέναντι στην ΑΕΚ Β. Αρχικά απείλησε στο 9ο λεπτό Δούμτσιο, ωστόσο ο Χατζηεμμανουήλ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Δέκα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 19ο λεπτό η Ένωση στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Γιούση, ο οποίος μέσα από την περιοχή με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.

Από κει και πέρα ο Λεβαδειακός ανέβασε στροφές και πίεσε περισσότερο για την ισοφάριση. Λίγο αργότερα ο Μουτίνιο επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο και πάλι απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χατζηεμμανουήλ.

Στο 35ο λεπτό ο Λεβαδειακός κέρδισε ένα κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Βήχος και ο Τζημόπουλος με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Βοιωτίας.

Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45′ η ΑΕΚ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από ένα καλά εκτελεσμένο φάουλ του Γερολέμου ο Στογιάκοβιτς έδιωξε την μπάλα με τον Γιούση να εκμεταλλεύεται την φάση και να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα κάνοντας το 2-1 για τους κιτρινόμαυρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά με τον Νίκα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα να βγάζει εξαιρετική κάθετη στον Δούμτσιο, ο οποίος νικήθηκε και πάλι από τον Χατζηεμμανουήλ. Στο 51ο λεπτό οι Βοιωτοί έχασαν ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Γερολέμου να σώζει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Νίκα που μέσα σε 5-6 λεπτά είχε φροντίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ Β ισορρόπησε το παιχνίδι. Όποια επίθεση έκαναν οι Βοιωτοί σταματούσε είτε στην άμυνα της ΑΕΚ είτε πάνω στον εξαιρετικό Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος είχε κατεβάσει ρολά.

Σε μία αντεπίθεση της ΑΕΚ Β’ στο 89ο λεπτό ο Χριστόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει το ματς, αφού το σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Στογιάνοβιτς. Έτσι το 2-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με την ΑΕΚ Β’ να παίρνει μια σπουδαία νίκη.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Γιαννούτσος(38′ Λάτσι), Μπούσης, Σταμούλης(81′ Αρβανίτης), Μπάμπης, Μουστακόπουλος(81′ Χριστόπουλος Ευθ.), Γερολέμου, Γιούσης, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία(71′ Ραντόνια).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Νίλι, Λιάγκας, Τζημόπουλος, Βήχος(66′ Παναγιώτου), Μεχία, Κονέ(46′ Νίκας), Χά.μοντ, Πολέτο(81′ Συμελίδης), Μουτίνιο(90′ Μπαχανάκ), Δούμτσιος.

Only in

Σχολές για υποψήφιους συζύγους σκέφτεται να δημιουργήσει η Εκκλησία

Τι εξετάζει η Εκκλησία για να δώσει λύσεις στα θέματα οικογένειας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024