Η Ίντερ «ξέρανε» την Γιουβέντους στο 121′ και πήρε το Σούπερ Καπ (2-1)
Η Ίντερ λυτρώθηκε στο 121′ απέναντι στη Γιουβέντους χάρη σε buzzer beater του Αλέξις Σάντσες και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας στην παράταση (1-1 κ.δ.).
Η Ίντερ λυτρώθηκε στο 121′ απέναντι στη Γιουβέντους χάρη σε buzzer beater του Αλέξις Σάντσες και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας στην παράταση επικρατώντας με 2-1 (1-1 κ.δ.).
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και απείλησαν με τους Τζέκο (2′), Ντε Φράι (6′) και Μαρτίνες (8′), ωστόσο οι «μπιανκονέρι» ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 25′. Ο Μοράτα έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Σκρίνιαρ, με τον ΜακΚένι να σκοράρει από κοντά με το κεφάλι για το 0-1.
Οι «νερατζούρι» προσπάθησαν να απαντήσουν στο 29′, αλλά το σουτ του Μπρόζοβιτς έφυγε άουτ, ενώ στο 31′ ο Περίν απέκρουσε το μακρινό σουτ του Τσαλχάνογλου. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς και στο 35′ έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Ντε Σίλιο ανέτρεψε τον Τζέκο στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Μαρτίνες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Η Γιουβέντους έχασε μεγάλη ευκαιρία με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τον Μπερναρντέρσκι να σουτάρει αλλά η μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία. Η Ίντερ ανέβασε ρυθμούς, παίρνοντας την κατοχή και απάντησε στις ευκαιρίες στο 59 με τον Ντούμφρις, αλλά ο Περίν πρόλαβε να σταματήσει την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή και την έστειλε στο δοκάρι.
Η ομάδα του Ιντζάκι κυρίαρχησε μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με το ματς να οδηγείται στην παράταση.
Οι νερατζούρι πήραν τελικά το τρόπαιο χάρη σε γκολ του Σάντσες στο 121′, με την ομάδα του Μιλάνου να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.