Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη για την Ρόμα (1-0)

Νίκη για την Ρόμα (1-0)

Η Ρόμα επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι στο «Ολίμπικο» με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα, να σκοράρει στο ντεμπούτο του και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Μετά από το απίστευτο 3-4 από τη Γιουβέντους, η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι στο «Ολίμπικο» για την 22η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην 6η θέση, πιάνοντας τη Λάτσιο στους 35 βαθμούς.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους Ρωμαίους και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 33′ με εκτέλεση πέναλτι.

Η αναμέτρηση είχε και ελληνικό στοιχείο, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μουρίνιο πέρασε στο ματς τον Δημήτρη Κεραμίτση, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρόμα σε ηλικία 17 χρονών.
Ρόμα: Πατρίσιο, Βίνια, Μέιτλαντ Νάιλς (90+4’ Κεραμίτσης), Μαντσίνι, Κούμπουλα, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Βερετού (90+4’ Μποβέ), Μχιταριάν, Τζανιόλο (86’ Κάρσντορπ), Αφενά Γκιάν (75’ Σομουρόντοβ), Έιμπραχαμ.
Κάλιαρι: Κράνιο, Αλτάρε (88’ Γκαλιάνο), Γκολντανίτζα, Νταλμπέρτ (80’ Λυκογιάννης), Τζάπα, Καρμπόνι, Μαρίν, Περέιρο (69’ Νάντες), Ντεϊόλα, Παβολέτι, Ζοάο Πέδρο.
Only in

Βαθαίνει το ρήγμα στη ΝΔ – Αποφασισμένοι να του χαλάσουν την γιορτή;

Με το Μαξίμου να προσπαθεί να πείσει για το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας σε κυβέρνηση και κόμμα, η βροχή ερωτήσεων για κρίσιμα θέματα από βουλευτές της ΝΔ και οι πιθανές απουσίες από τη μεγάλη γιορτή, χαλάνε την εικόνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024