Μετά από το απίστευτο 3-4 από τη Γιουβέντους, η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι στο «Ολίμπικο» για την 22η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην 6η θέση, πιάνοντας τη Λάτσιο στους 35 βαθμούς.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους Ρωμαίους και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 33′ με εκτέλεση πέναλτι.

Η αναμέτρηση είχε και ελληνικό στοιχείο, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μουρίνιο πέρασε στο ματς τον Δημήτρη Κεραμίτση, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρόμα σε ηλικία 17 χρονών.
Ρόμα: Πατρίσιο, Βίνια, Μέιτλαντ Νάιλς (90+4’ Κεραμίτσης), Μαντσίνι, Κούμπουλα, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Βερετού (90+4’ Μποβέ), Μχιταριάν, Τζανιόλο (86’ Κάρσντορπ), Αφενά Γκιάν (75’ Σομουρόντοβ), Έιμπραχαμ.
Κάλιαρι: Κράνιο, Αλτάρε (88’ Γκαλιάνο), Γκολντανίτζα, Νταλμπέρτ (80’ Λυκογιάννης), Τζάπα, Καρμπόνι, Μαρίν, Περέιρο (69’ Νάντες), Ντεϊόλα, Παβολέτι, Ζοάο Πέδρο.