Βρετανία – Ο Μπόρις Τζόνσον πήγε στο αποχαιρετιστήριο πάρτι συμβούλου της Ντάουνινγκ Στριτ τον Δεκέμβριο του 2020
Ο κ. Τζόνσον συμμετείχε στο πάρτι «για μερικά λεπτά», διευκρίνισε η Mirror, σύμφωνα με την οποία στην αποχαιρετιστήρια γιορτή παρευρισκόταν μικρός αριθμός εργαζομένων στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, ο Μπόρις Τζόνσον, είχε πάει στο αποχαιρετιστήριο πάρτι συμβούλου του γραφείου του για ζητήματα άμυνας τα Χριστούγεννα του 2020, αποκάλυψε χθες Κυριακή η εφημερίδα The Mirror.
Ο επικεφαλής της κυβέρνησης των Τόρις είχε απευθύνει σύντομη ομιλία για να ευχαριστήσει τον λοχαγό Στιβ Χάιαμ για τις υπηρεσίες του, καθώς ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από τη Ντάουνινγκ Στριτ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Ο κ. Τζόνσον συμμετείχε στο πάρτι «για μερικά λεπτά», διευκρίνισε η Mirror, σύμφωνα με την οποία στην αποχαιρετιστήρια γιορτή παρευρισκόταν μικρός αριθμός εργαζομένων στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.
Εξάλλου, η εφημερίδα The Telegraph ανέφερε ότι ο κ. Τζόνσον υποβλήθηκε σε ερωτήσεις από τη Σου Γκρέι, την ανώτερη δημόσια λειτουργό η οποία διενεργεί έρευνα για τις παραβιάσεις των μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού από κυβερνητικά στελέχη.
Πηγή: ΑΠΕ
- Παναθηναϊκός: «Διαζύγιο» με Βέρμπιτς (pic)
- Όταν ο Μακρόν αποκαλούσε το Πρωθυπουργικό Μέγαρο «το κλουβί με τις τρελές»
- Ισραήλ: Οι IDF δημοσιοποίησαν πλάνα από τη φονική επίθεση ενάντια στους Χούθι στην Υεμένη
- Ο Ν. Πλακιάς για όσα συνέβησαν στη Λάρισα – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο Κ. Αγοραστός
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης αναβολικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 130 κιλά σκευάσματα και 68.000 κάψουλες