Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Εύκολη πρόκριση της Γιουβέντους (4-1)

Εύκολη πρόκριση της Γιουβέντους (4-1)

Η Γιουβέντους διέλυσε με 4-1 τη Σαμπντόρια στο Τορίνο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου όπου περιμένει μία εκ των Σασουόλο ή Κάλιαρι.

Άνετη κι ωραία στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι διέλυσε με 4-1 τη Σαμπντόρια στο Τορίνο και πέρασε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι της Σασουόλο με την Κάλιαρι.

Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών η Γιούβε άνοιξε το σκορ χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Κουαδράδο και ένα λεπτό μετά ο Μοράτα σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ του Ραμπιό στο ξεκίνημα της φάσης. Mέχρι το τέλος του ημιχρόνου η «Κυρία» σπατάλησε κι άλλες ευκαιρίες, με Ρουγκάνι και Αρτούρ οι οποίοι δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ.

Αυτό ήρθε τελικά στο 52′ όταν μετά από σέντρα του Αρτούρ ο Ρουγκάνι με κεφαλιά έκανε το 2-0. Εκεί μάλλον χαλάρωσε η Γιουβέντους και το εκμεταλλεύτηκε η Σαμπντόρια που μείωσε σε 2-1 με το υπέροχο διαγώνιο σουτ του Κόντι στο 63.

Ο Ντιμπάλα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε όμως το 3-1 στο 67’ και ο Μοράτα με πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 4-1 που έδωσε πανηγυρικά την πρόκριση στη Γιουβέντους.

Γιουβέντους: Περίν, Ντε Σίλιο, Ντανίλο (62′ Κιελίνι), Ρουγκάνι, Σάντρο, Κουαδράδο (75′ Άκε), Αρτούρ (75′ Μπεντανκούρ), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κουλουσέβσκι (62′ Ντιμπάλα), Μοράτα (79′ Ζόρζε)

Σαμπντόρια: Φαλκόνε, Κόντι (64′ Γκαμπιαντίνι), Μανιάνι, Μούρου, Μπερεζίνσκι, Θόρσμπι, Ρινκόν, Άσκιλντσεν, Αουτζέλο (81′ Ντραγκούσιν), Καπούτο (85′ Τσιέρβο), Τορεγκρόσα (64′ Καντρέβα)

Sports in

Ολυμπιακός: Χαμός για το παιχνίδι στον Βόλο – «Έφυγαν» 5.000 εισιτήρια

«Κοκκινίζει» ο Βόλος εν όψει της πρεμιέρας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024