Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Προσπάθησαν να παραποιήσουν τα λεγόμενα και τα πιστεύω μου»

Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Προσπάθησαν να παραποιήσουν τα λεγόμενα και τα πιστεύω μου»

Η παρουσιάστρια δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα ότι καλύπτει τους θύτες της 24χρονης και παίρνει το μέρος τους μετά τη δήλωσή της ότι «ωραία, νέα παιδιά δεν θα είχαν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της»

Συγγνώμη για τον ατυχή σχολιασμό της σχετικά με την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε χθες πως οι βιασμοί δεν θα έπρεπε να αφορούν «ωραία παιδιά» αφού αυτά «δεν έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

«Νιώθω την ανάγκη να πω 2-3 πράγματα. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ από χθες, καθώς κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα 15 λεπτών προσπαθώντας να παραποιήσουν εντελώς τα λεγόμενά μου και τα πιστεύω μου. Γνωρίζετε ποια είμαι. Είμαι γυναίκα, είμαι μητέρα δυο κοριτσιών. Άρα για μένα είναι μονόδρομος να είμαι με τα θύματα.

Χθες πάνω σε μια γενική κουβέντα όπου αναφέρθηκαν τα καινούργια στοιχεία για την υπόθεση της 24χρονης, έκανα μια διαπίστωση για τη νοσηρότητα της εποχής, όπου νέοι άνθρωποι αντί να φλερτάρουν και να προσεγγίζουν μια γυναίκα όπως θα έπρεπε, κάνουν αυτές τις απαράδεκτες πράξεις και προβαίνουν σε εγκλήματα. Δηλαδή νάρκωσαν και βίασαν μια γυναίκα.

Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δεύτερα. Το «απορώ πως νέοι και ωραίοι έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν». Θεωρώντας πως έτσι εγώ προσπαθώ να ξεπλύνω, να υποστηρίξω… Έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα πω. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη. Θέλω να σας πω, κοιτώντας σας στα μάτια, ότι δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δεν θέλω να τους γνωρίσω, δεν θέλω να τους υποστηρίξω και ούτε είχα ποτέ αυτή τη διάθεση. Είμαι απέναντι τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία. Και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη, μπορεί να μπει στα social media μου ή στο web tv του σταθμού και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα.

Οι λέξεις «νέοι και ωραίοι» στον προσδιορισμό ενός καταγγελλόμενου βιαστή είχαν μια ατυχή χρήση, ήταν ατυχές και για αυτό ζητώ συγνώμη. Είμαι πολύ στενοχωρημένη από χθες. Νιώθω πως προσπαθώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Ζητώ και πάλι συγγνώμη για το νέοι και ωραίοι».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024