
Θεσσαλονίκη – Ήθελε να αγοράσει κλωσσομηχανή και του άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό
Οι απάτες με τους τραπεζικούς λογαριασμούς συνεχίζονται
Δεν έχουν τέλος οι απάτες με αγοραπωλησίες, με τους επιτήδειους να αφαιρούν μεγάλα χρηματικά ποσά από τραπεζικούς λογαριασμούς.
Οι δράστες κατάφεραν μέσω πιθανής αγοραπωλησίας διαφόρων αντικειμένων (μηχανή κουρέματος ζώων, ηλεκτρικό πατίνι και κλωσσομηχανή) να αποσπάσουν λεφτά από τραπεζικούς λογαριασμούς.
Ειδικότερα, νέο κύκλο από απάτες όπου επιτήδειοι κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από τραπεζικούς λογαριασμούς των θυμάτων του κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί της τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr.
Ήθελε να αγοράσει κλωσσομηχανή και του άδειασαν τον λογαριασμό
Μεταξύ των παθόντων είναι τρία άτομα, από τα οποία οι δράστες κατάφεραν μέσω πιθανής αγοραπωλησίας διαφόρων αντικειμένων (μηχανή κουρέματος ζώων, ηλεκτρικό πατίνι και κλωσσομηχανή) να αποσπάσουν τους αριθμούς και τους κωδικούς ασφαλείας των τραπεζικών τους καρτών και να αφαιρέσουν χρηματικά ποσά από τους λογαριασμούς τους.
Ακόμα σχηματίσθηκαν δικογραφίες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, σε βάρος έξι δραστών για τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων από αυτοκίνητα και μία κλοπή μοτοσικλέτας.
Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Παναμάς: Η ζούγκλα του Νταριέν δεν είναι πλέον διάδρομος μεταναστών προς τις ΗΠΑ
- Μια πορεία που σφυρηλάτησε την πλέον ζεστή σχέση
- EE: Συνελήφθη πορτογάλος λομπίστας για δωροδοκία ευρωβουλευτών υπέρ κινεζικής εταιρείας
- ΗΠΑ: Μείωση της ροής μεταναστών από το Μεξικό, βλέπει ο Ρούμπιο, αλλά όχι και της διακίνησης ναρκωτικών
- Κίνα: Έκανε πειράματα σε μωρά, αποφυλακίστηκε και διαμαρτύρεται για την ιατρική ηθική
- Η βαθμολογία της Euroleague – Κερδισμένος για την τετράδα ο Παναθηναϊκός