Διονύσης Αλέρτας – «Στα 18 μου είχα ατύχημα και έκανα έξι μήνες να περπατήσω»
«Αν δεν είχα χτυπήσει μπορεί να μην είχα γίνει ζαχαροπλάστης. Όταν έπεσα με τη μηχανή οι γονείς μου έψαξαν τα αίτια στο κεφάλι μας, όχι σε άλλους»
Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε στο «ΜΕGA Καλημέρα» για τον γιό του, τον οποίο θέλει να κάνει… σαν τα μούτρα του, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και τη δική του θεώρηση για το bullying, η οποία πρόκειται να συζητηθεί πολύ…
Ο Διονύσης Αλέρτας αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει pastry chef, λέγοντας πως είχε ανάγκη για χρήματα και δούλεψε σε ένα μαγαζί.
«Παλιά το bullying το λέγαμε χαβαλέ, να κοροϊδέψουμε, να χτυπήσουμε ο ένας τον άλλον πάνω στην πλάκα. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δεχτεί bullying. Μπορεί να μου το έχουν κάνει, αλλά εγώ το πήρα σαν χαβαλέ».
Ο pastry chef μίλησε για το ατύχημα που τον καθήλωσε στο κρεβάτι: «Δεν θα βγω να το πουλήσω, δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Στα 18 μου θυμάμαι το ατύχημα σαν καλή ανάμνηση. Είχα έξι μήνες να περπατήσω, δεν κλαίγομαι. Αν δεν είχα χτυπήσει στο ατύχημα μπορεί να μην είχα γίνει ζαχαροπλάστης. Όταν έπεσα με τη μηχανή οι γονείς μου έψαξαν τα αίτια στο κεφάλι μας, όχι σε άλλους».
Ο Διονύσης Αλέρτας είναι παντρεμένος με την Νάγια Φωτοπούλου, και μάλιστα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί στις αρχές του Δεκέμβρη που μας πέρασε.
«Η Νάγια ήταν θαυμάστριά μου κι εγώ ως γνήσιος γύπας την προσέγγισα και φυσικά «έπεσε»! Ότι και να σου πω για το παιδί μου, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζεις, το παιδί το κάναμε για εμάς. Στη διάρκεια του τοκετού ήμουν μέσα, έδινα οδηγίες στη γέννα. Όταν άκουσα το κλάμα γονάτισα στο κλάμα κι εγώ. Με το μωρό έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Όταν κάνεις ένα παιδάκι είναι στο πλαίσιο της χαράς αυτό».
Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι όταν έμαθε ότι περίμεναν αγόρι χάρηκε πολύ, γιατί βρήκε την ευκαιρία να το κάνει… σαν τα μούτρα του.
«Δεν τρελαίνομαι από τις πολλές τηλεοπτικές προστάσεις. Για το Survivor μου έκαναν πρόταση, αλλά δεν πήγα ούτε στο ραντεβού… Φοβάμαι περισσότερο μη χάσω αυτά που έχω. Έχω φτιάξει μία ωραία ζωή, θα τρόμαζα να χάσω και τα υλικά αγαθά και τους ανθρώπους», δήλωσε.
Εκείνο που δεν αντέχει είναι τους κακούς ανθρώπους που δεν σέβονται: «Όταν λέω κάτι θέλω να μου λένε “Ορίστε; Παρακαλώ;”. Δεν θέλω να μου πει “ε”, με εκνευρίζει».
Ο pastry chef δουλεύει εδώ και 22 χρόνια και ποτέ δεν απολύθηκε, πάντα έφευγε εκείνος πρώτος γιατί όταν δεν του αρέσει ο χώρος δεν μπορεί να κάνει καλή δουλειά.
- H Aegeo Spas στην κορυφή της Ευρώπης και των World Luxury Spa Awards 2024
- Νέο πολιτικό σκηνικό – Η ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ, οι «νάρκες» για Μητσοτάκη και το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ
- Κόντρες και ειρωνίες στη Βουλή: «Αραιώσατε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ…»
- Εθνική Ελλάδας: Αυτός είναι ο αντίπαλος της γαλανόλευκης στα playoffs του Nations League
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Όλες οι προσφορές που έρχονται στις 24 Νοεμβρίου
- Ρωσία: Οι ΗΠΑ «κατάλαβαν» το μήνυμα του Πούτιν με τον πύραυλο, λέει το Κρεμλίνο