Τραγωδία στην Κατερίνη, με ένα βρέφος 5,5 μηνών να χάνει τη ζωή του από τον κοροναϊό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης στις 22 Ιανουαρίου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το μωράκι είχε νοσήσει με κοροναϊό μερικές ημέρες πιο πριν ενώ με τα όσα έχουν γίνει γνωστά δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Η τοπική κοινωνία στην Κατερίνη είναι σοκαρισμένη από αυτό το τραγικό γεγονός.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο βρέφος που χάνει τη ζωή του σε μια εβδομάδα, με τους γιατρούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στις εγκύους να εμβολιαστούν και να προστατεύονται από τον ιό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.