Αργος: «Διώχνουν τη μητέρα μου από το νοσοκομείο γιατί δεν έχουν υλικά να την χειρουργήσουν»
«Μας είπαν να την πάρουμε στο σπίτι και μετά από 21 μέρες θα αποκατασταθεί το κάταγμα», καταγγέλλει ο ιερέας για την ηλικιωμένη μητέρα του
Σε μια εξοργιστική καταγγελία προχώρησε ένας ιερέας για την ηλικιωμένη μητέρα του που χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο του Αργους.
«Ντροπή και αίσχος για το Νοσοκομείο του Άργους. Εισήχθη η μητέρα μου ηλικίας 85 ετών με κάταγμα ισχύος και η απάντηση είναι ότι δεν μπορούν να την χειρουργήσουν διότι δεν υπάρχουν χρήματα στο νοσοκομείο για αγορά υλικών του χειρουργείου», δήλωσε ο ιερέας σύμφωνα με τις argolikeseidhseis.
«Μας είπαν να την πάρουμε στο σπίτι και μετά από 21 μέρες θα αποκατασταθεί το κάταγμα. Μετά από πολλά παράπονα μας απαντούν ότι τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το χειρουργείο που θα υπάρχουν τα χρήματα. Αν είναι δυνατόν να μας λένε να την πάρουμε σπίτι μας. Αν είναι δυνατόν να λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου για αυτού του είδους περιστατικά…»
- Κούβα: Διεθνής εφοδιοπομπή που υποστηρίζεται από την Τούνμπεργκ αναμένεται να φθάσει τον Μάρτιο
- Ιράν προς ΣΑ του ΟΗΕ: Δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά θα απαντήσουμε αποφασιστικά – Στόχοι όλα τα μέσα των ΗΠΑ
- Τουρκία: Δημοσιογράφος της DW συλλαμβάνεται για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «προσβολή» του προέδρου
- Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν τη ζωή 44χρονου που έπαθε ανακοπή σε χώρο εστίασης
- Σκάνδαλο Επσταϊν: «Πολύ λυπηρή» για τον Τραμπ η σύλληψη του έκπτωτου πρίγκιπα Αντριους
- Αργεντινή: Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στο Μπουένος Αϊρες