
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πώς κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Μέχρι που φτάνει το μετρό
Λόγω της κατάστασης στο οδικό δίκτυο της Αθήνας εξακολουθεί μέχρι στιγμής να μην επιτρέπεται η εκτέλεση δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ.
Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Στη γραμμή 1 η συγκοινωνία, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς – Ν. Ιωνία και αντίστροφα.
Σε ό,τι αφορά το Τραμ στη Γραμμή 6 «Σύνταγμα – Πικροδάφνη» τερματικός σταθμός είναι η στάση Φιξ και στη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος» τερματικός σταθμός είναι η στάση Παλ. Δημαρχείο, λόγω πτώσης δέντρων στη σιδηροτροχιά και την εναέρια γραμμή.
- Το μακρύ χέρι του Ντόναλντ Τραμπ στο Κονκλάβιο
- Μην πελαγώνεις: Πέντε τεχνικές για να αντιμετωπίσεις τα άλυτα προβλήματα
- «Είμαι τρομοκρατημένη»: Αυτός είναι ο ρόλος που έκοψε την ανάσα στη 19χρονη Ντέμι Μουρ
- Πάει η απιστία σύννεφο: Αυτή η χώρα είναι πρωταθλήτρια
- Μιανμάρ: Συνελήφθη αστρολόγος του TikTok που προέβλεψε νέο σεισμό – Οι προειδοποιήσεις του προς τους κατοίκους
- Οι ΗΠΑ κάνουν πόλεμο, η ΕΕ κάνει συμφωνίες – Ποιες προχωρούν και ποιες «κολλάνε»